Galéria

10 ellenállhatatlan illat nyárra

Forrás:

Olyan, mint egy szerelmes levél, amely a virágba borult Londonnak íródott. Az eredeti parfüm gourmand ismertető jegyei megmaradtak, fényesen ragyogó szilvavirág felhőbe burkolva. A pezsgő mandarin, krémes szantálfa és nyugtató pézsmás jegyek melegséget és mélységet kölcsönöznek az illatnak.

 


Forrás:

A parfümöt egy koranyári pillanatkép ihlette, ahol egy gyümölcsöskert harmattal borított képe rajzolódik ki. Az illat frissítő, gyümölcsös jegyekkel nyit: a körte, citrom és görögdinnye elegye olyan virágos jegyekkel egészül ki, mint a gardénia, frangipáni és a lótusz. Végül a sugárzóan gyümölcsös és virágos nyitány lágyan keveredik fás jegyekkel. 

 


Forrás:

A káprázatos illatban a nashi körte gyümölcsös áttetszősége és a bazsarózsa pazar virágos ereje, fás patchouli jeggyel elegyedik, egy ragyogó új illatot alkotva, mely tökéletesen kiegészíti a vidám Dolce szellemiséget.

 


Forrás:

A tiszta boldogság kifejezése, a pünkösdi rózsa modern értelmezése írisszel és fás háttérrel kombinálva. A finom, érzéki illat nappalra és estére is tökéletes választás.  


Forrás:

A limitált kollekció ragyogó friss illatokkal hódít. Mintha a három gazdagon illatozó virágos kollektor egy isteni desszertté változna a kedvünkért. Jeges hatású érzetet keltenek a matt felületű pasztell almácskák, akárcsak egy-egy óriási sorbet fagyi. The Sorbets of Nina: ultrahűvös praliné fenségesen finom karamellel. The Sorbets of Luna: körtés jégkása friss gyümölcsökkel, megdermedt virágokkal. The Sorbets of Bella: frissítő gyümölcskoktél zöld mandarinnal, grépfrúttal.


Forrás:

Tisztelgés a modern nőiesség előtt. Átértékeli a klasszikus Sí ciprusos világát, a narancsvirág hozzáadásával, megnyitva ezzel egy új dimenziót, amely még frissebb virágos élményt nyújt.

 


Forrás:

Gyümölcsök és virágok szenzációs ötvözete, erőteljes, mégis finoman kibontakozó pézsmás alappal a folyamatosan üde hatásért. A tavirózsa élénk ragyogásával fokozza a csábító hatást, míg a fehér ámbra a végtelennek tűnő nyári napokat idéző melegséggel tölti fel.    


Forrás:

Az ellenállhatatlan illatban a szilva, az arab jázmin és a bőrhatású illatjegyek alkotnak mámorító kombinációt. Vigyázz, azonnal felébreszti az érzékeket.


Forrás:

A citrus és frissítő zöld illatjegyek természetesen pezsgő keverékével nyit, ami az illat szívjegyeiben egy rendkívül nőies virágcsokorrá alakul. A gourmand alap különleges személyiséget ad az illatnak, a fás jegyek és az édes pézsma pedig érzékivé teszi.


Forrás:

Az ízletes és sokoldaldalú gránátalma inspirálta. Az illatban egyesülnek ennek az ízletes gyümölcsnek és a klasszikus teának a feledhetetlen aromái. Édeskésen gyümölcsös aromájával energikusan és vidáman indíthatjuk a napot.