Galéria

Legjobb filmek 2019 nyarán

Forrás:

Premier: 2019. június 6.

A Rocketmanből megtudhatjuk, hogyan vált a visszahúzódó zongoristából, Reginald Dwightból világsztár, akit ma mindenki Elton Johnként ismer. A filmben az Eltont alakító Taron Egerton előadásában felcsendülnek a sztár kedvenc dallamai. A hozzá legközelebb állókat Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard alakítják.

 


Forrás: Premier: 2019. június 13.

Miután K és J ügynök elhagyta az ügynökséget, H és M ügynökre vár a feladat, hogy megtalálják a bolygónkra érkező ismeretleneket, akik terveit homály fedi, elképzelhető, hogy rossz szándék vezérli őket. Az ügynökök előtt azonban nincs lehetetlen, semmilyen idegen lény nem menekülhet előlük, ők pedig rettegést nem ismerve teljesítik küldetésüket.
Forrás: Premier: 2019. június 14.

Egy New York-i rendőr és a felesége Európába mennek nyaralni, hogy felélesszék a tüzet a házasságukban, de úgy alakul, hogy egy idős milliárdos meggyilkolásával vádolják meg őket és menekülniük kell.
Forrás: Premier: 2019. június 20.

Woody sosem vesztette szem elől elsőszámú célját, hogy vigyázzon aktuális gazdájára, legyen szó Andyről vagy akár Bonnie-ról. Főhősünk és barátai egy páratlan kalandba csöppennek, amikor a fiatal fiú, Bonnie egy új játékkal bővíti a gyerekszobát. Woodynak bizonyítania kell, hogy a külvilág veszélyei között is bátor és tettre kész tud lenni, ha a barátságról van szó. A 2010-es Toy Stroy 3 után kilenc évvel végre a mozikban a világszerte milliók által várt film, melyben hőseink ismét feledhetetlen, tanulságos és rendkívül szórakoztató kalandokat élnek át.
Forrás: Premier: 2019. július 4.

A 2016-os kasszasiker folytatása arról szól, hogy mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve.


Forrás: Premier: 2019. július 4.

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az ellenlábasoktól, de akár csapattagként is helyt áll a harcban, úgy érzi, eljött az ideje, hogy kortársaihoz hasonlóan ő is kiruccanjon kicsit. Útnak indul barátaival, hogy bebarangolják Európát. A felhőtlen szórakozást azonban egy korábban ismeretlen ellenfél támadása szakítja félbe. Mysterio soha nem látott erővel bír, lehetséges, hogy Pókember erősítésre szorul és a bosszúállók támogatását kéri.
Forrás: Premier: 2019. július 11.

A pörgős New York-i élethez szokott Martha élete óriási fordulatot vesz, amikor beköltözik egy idősek otthonába. Az flancos intézmény lakói különféle szabadidős tevékenység közül választhatnak, ügyködésüket egy lelkes őr követi figyelemmel. Marthának kezdetben nem tetszik a benti lét, lekicsinylően tekint társaira. Derűs szomszédja, Sheryl próbálja a maximumot kihozni az otthon kínálta lehetőségekből, idejét kártyapartikkal és iszogatással tölti. Egy nap rátalál Martha középiskolai pomponlány ruhájára, és hatalmába kerítik a meccsbeli szurkolások régi emlékképei. A két idős asszony nyugdíjas pompon klubot alapít. Sorra jelentkeznek a lelkes tagok, akik önfeledten szórakoznak és újraélik fiatalságukat.
Forrás: Premier: 2019. július 18.

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon nem nézi jó szemmel a jövevény érkezését, és gonosz tervet forral. Egy árulást követően a fiatal Simba messze az otthonától találja magát, de új barátainak segítségével talán lehet még lehetősége arra, hogy visszatérve otthonába átvegye jogos örökségét.
Forrás: Premier: 2019. augusztus 8.

Nem könnyű az állástalan színészek élete a hatvanas évek végén. Hollywood kíméletlenül átalakult; új vezetők, korábban ismeretlen elvárások, s mindezek fejébe már a nők sem olyanok, mint voltak. A lassan feledésbe merülő színész és társa mégis úgy dönt, hogy feljut a sikerlétra csúcsára. Tarantino rendkívüli alkotása garantáltan a képernyő elé szegezi a nézőket.
Forrás: Premier: 2019. augusztus 22.

A 70-es években, New York Pokol konyhájának nevezett kerületében, három gengszter feleség átveszi az ír maffia irányítását, hogy folytassák férjeik munkáját, amíg azok a hűvösön csücsülnek.