Galéria

Sztárpárok, akik a megcsalás után is együtt maradtak

Forrás: 1997-ben házasodtak össze, és Hollywood sztárpárjaként emlegették őket. Mégis, többször is felröppentek a hírek, miszerint Matthew félrelépett, és megcsalta feleségét - egy időben egy 25 éves, vörös hajú nőről szóltak a pletykák. Sarah Jessica Parker viszont végig együtt maradt férjével, és a mai napig kitart mellette.
Forrás: Miután bebizonyosodott, hogy Offset megcsalta feleségét, Cardi elhagyta őt, és nem is akart neki esélyt adni. Még akkor sem, amikor egy koncertje közepén jelent meg a színpadon a férfi, bocsánatért esedezve. Azonban pár hét után mégis megbocsátott neki, és jelenleg is együtt vannak.
Forrás: 2004-ben derült ki, hogy David Beckhamnek volt egy kisebb afférja személyi asszisztensével, és bár sosem voltak erre konkrét bizonyítékok, a nő állította, hogy megtörtént. Ez elég komoly gondokat okozott a házaspár életében, de azóta már 15 év telt el (és noha voltak még pletykák arról, hogy David félrelépett), mégis boldogok együtt.
Forrás: Elég nehéz helyzetben találta magát a színésznő, amikor pasijával úgy döntöttek, egy rövid ideig szüneteltetik kapcsolatukat. A férfi ugyanis hamar afférba keveredett egy nővel, aki teherbe is esett tőle. Gabrielle mindezek ellenére esélyt adott neki, és nem sokkal később összeházasodtak. Sőt, nemrég született meg babájuk is.

"Életemben elkövetett hibáim miatt kaptalak meg téged, és életemben elkövetett hibáim miatt majdnem elveszítettelek, de a szerelmed legyőzött mindent, és remélem, hogy az egész életemet veled tölthetem" - írta a férfi Instagramra még 2014-ben.
Forrás: 2005-ben egy forgatáson szerettek egymásba, amikor még mindketten mással éltek házasságban. Elváltak, majd egy évre rá egybekeltek, de hamar nagy botrány tört ki, miután kiderült, hogy Dean afférba keveredett egy másik nővel. Tori Spelling később elmondta, miért döntött úgy, hogy ennek ellenére is együtt marad férjével.

"Úgy voltam vele, hogy 'tudod mit? Szeretem ezt a férfit. És tenni fogok azért, hogy mindez működjön.'"

Forrás: A humorista 2017-ben vallotta be, hogy megcsalta várandós feleségét, amikor Las Vegasban járt. Hosszú ideig esedezett bocsánatért, mire végül sikerrel is járt: Eniko pedig újabb esélyt adott neki.
Forrás: A sztárpár kapcsolati mélypontjáról rengeteget cikkeztek, már csak azért is, mert az énekesnő testvére egy liftben támadott rá Jay-Z-re. Hosszú ideig nem beszéltek a problémáikról, de sosem szakítottak, sőt, azóta már megszülettek az ikreik is. 2017-ben vallotta be végül nyilvánosan a rapper, hogy megcsalta Beyoncét.

"A legnehezebb dolog az, hogy látod a másik arcán, milyen fájdalmat okoztál, és együtt kell élned saját magaddal."