Galéria

10 híresség és azok kevésbé ismert szakmabeli testvérei

Forrás:

Emma Thompson Nagy-Britannia egyik legelismertebb színésznője, aki számtalan Shakespeare-adaptációban, Harry Potter epizódban és persze a híres Igazából szerelem című alkotásban is szerepet kapott.

A nővére Sophie Thompson pedig egy Olivier-díjas színpadi színésznő, aki számtalan lenyűgöző filmben és sorozatban szerepelt, köztük az Emma-ban, A Borgiákban és az Ízek, imák szerelemben. Hogy nem vettük észre eddig?


Forrás:

Egy szuperhíres testvér árnyékában felnőni kemény feladat pláne, ha kettő is van belőlük: Owen és Luke. Miközben Andrew színész és rendező is, sőt ugyanabban a filmben is játszott, mint testvérei (Zoolander, a trendkívüli, A bambanő, Tenenbaum a háziátok) az ő nevét csak kevesen ismerik.


Forrás:

Alec Baldvin neve mindenki számára ismerősen cseng. Talán még Stephen és William Baldwin-é is, de kicsoda Daniel? Hogy lehet, hogy négy testvérből három sikeres lett, míg a negyedik testvér létezéséről sem igen tudunk, miközben az IMDB találata 131 filmben kreditelte eddig a nevét, mint színész és rendező? Fene se érti…


Forrás:

Miami Vice, Hudson Hawk, Walker, a texasi kopó, csak néhány sorozat, amiben Sylvester öccse játszott. Az IMDB találata pedig 74 és még hasonlít is híres testvérére. Hogy nem vettük őt észre eddig?!


Forrás:

Kire gondolnál, ha azt mondanánk Julia Roberts kevésbé ismert testvére: Ericre? Valószínűleg, pedig van nála ismeretlenebb testvérük is: Lisa, akit olyan filmekből ismerhetünk vagy inkább ismerhetnénk, mint a Mona Lisa mosolya, Ízek, imák szerelmek, Oltárinő vagy épp a Tükröm, tükröm, amiben mind-mind húgával együtt szerepelt. De láthattuk még a Jóbarátokban, a Sex és New Yorkban és az Esküdt ellenségek sorozatokban is.


Forrás:

Michael vitathatatlanul a két Buscemi fotogénebb testvérpárja, mégsem sikerült úgy befutnia, mint bátyjának. Vajon pont ezért? Habár vitathatatlan, hogy ő többnyire színházi szerepeket vállal, de így is több, mint 50 filmben szerepelt eddig.


Forrás:

Chris Hemsworth maga Thor, míg Liam Hemsworth Az éhezők viadala filmekből lehet leginkább ismerős számunkra. És Luke? Luke 2016-óta a Westworld című nagysikerű sorozatban játszik. Most már beugrik ki is ő?


Forrás:

Dedee-t főleg a ’80-as évek végén és a ’90-es évek közepéig láthattuk a képernyőn, olyan sorozatokban, mint a Jóbarátok, a Cybill, Helyszínelők, Vészhelyzet vagy a Gyilkos sorok.


Forrás:

A Firth névről Colin neve ugrik be elsőre, igaz? Nem is tévedsz nagyot, hiszen egy családról van szó. Jonathan, Colin bátyja és bár valóban nem olyan híres, mint szupersármos testvére, őt is számtalan filmben és sorozatban láthattuk: Szellemekkel suttogó, Üvöltő szelek, a Hatodik és jó néhány Shakespeare-adaptáció.


Forrás:

Mónika, Penelope Cruz húga, aki eredetileg táncosnőként kezdte pályafutását, majd színésznőként folytatta. Leginkább spanyol filmekben játszik így mi, itthon valóban kevésbé ismerhetjük. Talán az egyetlen itthon is ismert filmje: az Asterix az Olimpián és pár éve együtt szerepelt híres nővérével egy Mango kampányban, a plakátok pedig szerte Budapesten láthatók voltak.