Galéria

5+1 dolog, amitől Reese Witherspoon 43 évesen is 23-nak néz ki

Forrás:

1. Reese különösen igyekszik megtartani bőre fiatalságát, és azt is tudja, hogy ebben a nap nem a legjobb barátja. Egyszer például megkérdezték a színésznőt, hogy mi lenne az az egy dolog, amit magával vinne egy lakatlan szigetre. A válasz: naptej.

 
Forrás:

2. Egyre keményebben edz. Ahogyan öregszünk, annál több időt kell hagyni a sportra. Ezt Reese is tudja, aki bár nem harcol megszállottan a kilók ellen, de sosem engedi, hogy elszaladjon vele a ló.

 
Forrás: 3. A színésznő többször elárulta már, hogy szerinte alakjának titka az egyensúly. Például nem tud lemondani az édes teákról és limonádékról, de ha már ilyen frissítőt választ az ebédhez, akkor a tényárra csakis egészséges alapanyagok kerülhetnek.
Forrás: 4. Reese egy különleges zöld smoothie-ra esküszik, amit minden reggel elkészít magának, amiben zeller, spenót, római saláta, alma, körte, banán és petrezselyem is van.
Forrás:

5. A lelki és testi egészség érdekében pedig rendszeresen jógázik.

 
Forrás: 6. Mint sokan mások, a színésznő is egy finom kávéval indítja a napot. Ez a kedvenc reggeli szertartása, amiről sokszor posztol képeket is.