Galéria

Nem tudod, melyik Black Mirror részt kellene először megnézned? A horoszkópod elárulja

Forrás: A Crocodile (S04E03) című részt nézd meg először, hiszen a Kosok szeretnek gyorsan gondolkodni, és valószínűleg könnyen azonosulsz majd a nővel, aki a rész főszereplője, és gyorsan kell döntéseket meghoznia.
Forrás: A Be Right Back (S02E01) a te részed. Utálod a változást, minden Bika ilyen.
Forrás: A The Waldo Moment (S02E03) rész lesz az, ami neked a legjobban tetszeni fog, ugyanis az Ikrek jegyűek jól tudnak azonosulni azokkal, akik extrovertáltak és gyorsan unnak meg dolgokat.
Forrás: A sorozat Arkangel (S04E02) része az, ami meg fog érinteni, ugyanis a hozzád hasonló embereket tuti, hogy nagyon felbosszantja, de közben izgalomba is hoz a rész története.
Forrás: A 15 Million Merits (S01E02) rész lesz az Oroszlán jegy szülötteinek kedvence, sőt, szinte tuti, hogy máshogy fogják értelmezni, mint mások.
Forrás: A Bandersnatch című rész a Szüzeket leginkább megérintő, ugyanis ők irányíthatják a történéseket.
Forrás: A döntéseket nehezen meghozó Mérlegek imádni fogják A Hang The DJ (S04E04) epizódot.
Forrás: A White Christmas (S02E04) epizód a Skorpiókhoz szól, a bosszúállás ugyanis központi kérdés náluk.
Forrás: A Play Test (S03E02) című epizód szól a Nyilasoknak, mert ebbe a kifejezetten kalandos és megrázó részbe beleborzonghatnak, de ugyanakkor ez tetszik is nekik.
Forrás: A Nosedive (S03E01) című részt nézve a Bakok elgondolkozhatnak, vajon jó ötlet-e ennyire keménynek lenni magukhoz.
Forrás: A The Entire History Of You (S01E03) című részben történteken a Vízöntők elgondolkozhatnak, hogy vajon mennyire fenntartható az a bizonyos szabadság, amihez ők ragaszkodnak.
Forrás: A San Junipero (S03E04) részben az álmodozó jellemű Halak jegyűek simán belefeledkezhetnek az álmodozásba.