Galéria

Így változott meg a sztárok stílusa, miután stylisttal kezdtek dolgozni

Forrás: Egykor még amolyan szomszéd lány stílussal jelent meg a vörös szőnyegen, egyszerű és cseppet sem feltűnő ruhákban. Ma pedig már Oscar-díjas színésznő, akinek szettjein rengetegen dolgoznak a megjelenések előtt. Nem csoda, hogy nagyon erősen látszik a változás.
Forrás: Vidám mosolyával és kisugárzásával mindig meghódította az embereket, de tény, hogy a karrierje kezdetén öltözködése nem volt hibátlan. A stylistok hatására viszont ma már nagyon jól ért ahhoz, mit érdemes viselni a vörös szőnyegen.
Forrás: Amikor valaki már évtizedek óta a kamerák előtt mozog, még feltűnőbb a változás! Karrierje kezdetén nem volt divatikon, de idővel stylistok segítségével megtanulta, mi az, amit érdemes felkapni a vörös szőnyegre.
Forrás: A gyönyörű színésznő stílusa rengeteget változott; sokkal elegánsabb, kifinomultabb lett. Persze még mindig szívesen hord minibb ruhákat is, de tény, hogy most már figyel arra, mi áll neki előnyösen.
Forrás: A színésznő híres arról, hogy gyakran cserélgeti a stylistokat, így őt sokféle ruhában láthattuk már. Jelenleg öltözködésére a feminim, elegáns stílus jellemző.
Forrás: Az idő múlása meg sem látszik Reese Witherspoonon; szőke loknik, vidám mosoly, határozott póz. De ami feltűnő, hogy az átlagos lány imidzsből szép lassan hollywoodi csillag stílusra váltott át.
Forrás: A színésznő miniruháit lecserélték a maszkulinabb, elegánsabb darabok, és nem is kérdés, ez mennyire az előnyére vált!
Forrás: Céline Dion hosszú ideig kereste stílusát, de miután igazán sikerült befutnia, megtalálta azokat a darabokat, amik igazán jól passzoltak hozzá. 2016-ban azonban elhunyt férje, és ez az egész életét megváltoztatta; egyúttal a stílusát is. Tavaly és idén már egészen új összeállításokban jelent meg az énekesnő.