Galéria

Ezt árulja el rólad a kedvenc virágod

Forrás: Az utazás és a kalandvágy a rózsa szerelmeseinek igazi ismérve. A különböző kultúrák és a szépség lenyűgöz téged, ugyanakkor a titokzatosság az, amért a férfiak igazán szeretnek.
Forrás: Az időtlen és klasszikus dolgokat kedveled, és amivel téged igazán le lehet venni a lábadról, az az intellektualitás.
Forrás: Igazán színes személyiség vagy, és az első, ami az embereknek eszébe jut rólad, az a vidámság. 
Forrás: Ha valaki, te aztán értékeled a vintage dolgokat, és őrzöd a hagyományos értékeket.
Forrás: Ez a virág maga a finom és tiszta nőiesség, ez elmondható arról is, aki rajong érte. Le sem tagadhatnád, hogy romantikus típus vagy.
Forrás: A magnólia épp oly különleges, akárcsak te. Kecses és közben mégis erőteljes, és természetesen mindig tudod mit és kit akarsz.
Forrás: Akárcsak a magnólia színe a különböző évszakokban, a te hangulatod is úgy változik. Igényes vagy magadra, és kényes a teljesítményedre, de a meggondolatlan bulik sem állnak távol tőled.
Forrás: Az egzotikus országok, mint Új-Zéland vagy Thaiföld, az igazán vonzó kalandok számodra, de ezeken túl is imádsz utazni, és számodra eddig idegen dolgokat felfedezni.
Forrás: Ha ezt a virágod választottad, akkor pezsgő és luxus a mindened. És ez a személyiségedről is elmondható: néha kicsit sok.
Forrás: Független vagy és céltudatos, neked aztán nincs szükséged mások tanácsára. Függetlenségedet pedig a párkapcsolatodban is szereted megtartani.