Galéria

Júniusi szépségújdonságok

Forrás:

A limitált kiadású illat egy varázslatos partira invitál. Különleges összetevőinek (cseresznyelikőr, licsi, keserű mandula) köszönhetően egyedi, kifinomult stílussal öleli körül viselőjét.


Forrás:

A Chanel nyári sminkkollekciója szerint az arc finom struktúrája nem árnyékolással kezdődik, hanem fényerősséggel. Az elegáns bronzosító púder finoman kiemeli a kontúrt, miközben mattítja a bőrt.


Forrás:

Az alvással töltött időszak tökéletes lehetőséget biztosít, hogy visszaállítsuk frizuránk tápanyag tartalmát. A Magic hajszérum kihasználja a szépítő alvás erejét, így frizuránkról éjszaka is tudunk gondoskodni. Az éjszakai hajápoló teljesen beszívódik a hajba és az éj leple alatt fejti ki varázslatos hatását.


Forrás:

Senki sem szeretné, hogy bőre elveszítse rugalmasságát, teltségét, pedig a dehidratált arcbőrrel ez történik. A Hyalu B5  szérum hialuronsavval, B5 vitaminnal és termálvízzel gondoskodik a bőr hidratálásáról, feltöltéséről és ragyogásáról.


Forrás:

Jókedv, vidámság, izgatott várakozás – az illatot a virágba borult London ihlette. Az eredeti parfüm gourmand ismertető jegyei megmaradtak, fényesen ragyogó szilvavirág felhőbe burkolva. A pezsgő mandarin, krémes szantálfa és nyugtató pézsmás jegyek melegséget és mélységet kölcsönöznek az illatnak.


Forrás:

A rohanós reggelekbe is simán belefér egy kis testápolózás, hiszen ez a gyömbéres testjoghurt azonnal beszívódik, nem lesz ragacsos tőle a bőr. Hosszan hidratálja és ápolja a bőrt, ráadásul finom illata egész nap elkísér.


Forrás:

A termékcsaládot kifejezetten a hosszú haj ápolására fejlesztették ki. Összetétele olyan, akár egy hatékony koktél: növényi keratin, mely beépül a hajba, vitaminok, melyek erősebbé varázsolják a hajat és ricinusolaj, mely táplál, fényesít.


Forrás:

Az utazó kiszerelésű termékek igen praktikusak főleg nyaralásra és sportoláshoz. Megnyugvással tölt el, ha a sampon mellett egy-két stylingtermék is nálunk van. Az Authentic Beauty Concept majdnem teljes palettája megvásárolható mini kiszerelésben is.

 


Forrás:

Fesztiválok, medencepartik – a nyár a bulizásról, a vidámságról szól. És ilyenkor abszolút jöhetnek a feltűnő körömlakkok is. A Catrice Galactic Glow lakkok elbűvölő galaktikus csillogást eredményez.


Forrás:

A szikrázó napsütés akkor is hatással van ránk, ha csak kiülünk fagyizni vagy kávézni egy teraszra. A melegben többet izzadunk, gyorsabban kiszárad a bőrünk. A Dove Summer Breeze termékcsalád segít felfrissülni a legmelegebb napokon is, a tusfürdő a frissítő illatával, a testápoló a gazdag táplálásával és az izzadásgátló a hosszan tartó védelmével.