Galéria

Bakik a Disney-filmekben, amiket nem vettünk észre eddig

Forrás: A szörnyről készült festmény   A szépség és a szörnyetegben a férfit még 10-11 éves korában átkozzák meg, és 21 éves koráig kell találnia valakit, aki őszintén szereti őt. Azt is tudjuk, hogy amikor Belle megérkezik hozzá, az átok óta már 10 év telt el. De akkor hogy lehet, hogy a lány talál egy festményt a szörnyetegről, hercegként ábrázolva, nyilvánvalóan nem gyerekként? A filmverzióban egyébként erre már odafigyeltek, és kisfiúként ábrázolták a férfit a képen.
Forrás:

Apróság, de az éles szemű rajongók még ezt is észrevették! A Jégvarázs egyik jelenetében láthatod, ahogy Elsa a jégen ülve sír, a háttérben pedig ott áll Hans. Majd a következő képkockán más szemszögből mutatják őket, és akkor már ott van a kard a kezében. Hogy került oda?
Forrás:

A Hihetetlen család az 1960-as években játszódik, az egyik jelenetben pedig Bob régi újságcikkeket olvas azokból az időkből, amikor még szuperhősként dolgoztak. Azonban az egyik jelenetben egy 2002. szeptember 16-i dátummal ellátott újságot látunk, amire még a történetben kábé 40 évet kéne várni.
Forrás:

Az Oroszlánkirály egyik fontos szereplője Nala, így a készítők is nagy figyelmet fordítottak az elkészítésére. De azt  még ők sem vették észre, hogy az egyik pillanatban még kékes, a másikban pedig már zöldes színű a szeme.
Forrás:

Volt a Jégvarázsban még egy kisebb baki, ami szemet szúrt a rajongóknak. Az egyik jelenetben Anna és Hans táncra perdülnek és énekelni kezdenek különböző romantikus helyszíneken. Az egyik jelenetben egy világítótoronyban vannak, és csak az árnyékuk látszódik, viszont az emberek nem tudták nem észrevenni, hogy konkrétan lebegnek a levegőben, és a lábuk nem éri a talajt.
Forrás:

Az Aladdin egyik jelenetében Jázmin karperece egyik karjáról a másikra vándorol mindössze egy-két képkockán belül. Neked feltűnt ez a kisebb baki?