Galéria

Segítség az arctisztításban

Forrás: Ha profi tisztításra vágysz, szerezz be egy arctisztító kefét. A puha kefe gyengéden radírozza a bőrt és közben felpezsdíti a vérkeringést is. A kefe forgó mozgást végez, így nem kell dörzsölni az arcot. Még az olyan nehezen elérhető helyeket is hatékonyan tisztítja, mint a T-zóna és hatásos a mitesszerek ellen is. Rendszeres használata ragyogó bőrt, tiszta pórusokat garantál.
Például: Philips VisaPure arctisztító készülék
Forrás:

Finom textúrájának köszönhetőn kíméletes a bőrhöz és nagyon jól tisztítja a pórusokat is, nem szárít, tisztítás közben ápolja is a bőrt. Frissebb, feszesebb eredményt nyújt, így akinek stresszes, fáradt a bőre, válassza ezt a formulát. A habot vidd fel az arcodra és vízzel körkörös mozdulatokkal lágyan mosd át a bőrödet.
Például: Omorovicza Tisztító hab


Forrás:

Kíméletesen, mélyen tisztítja a bőrt, így száraz és érzékeny bőrre is jó választás. Körkörös mozdulatokkal kézzel vagy vattakoronggal vidd fel, hagyj egy kis időt, hogy kifejthesse hatását és csak ezután távolítsd el.
Például: Phí Make Down Sminklemosó és arctisztító tej


Forrás:

A micellás víz gyors, hatékony, dörzsölés nélkül is képes eltávolítani a sminket és a szennyeződéseket. Nem csoda, hogy az elmúlt évek egyik legnépszerűbb tisztítója. Pillanatok alatt mágnesként vonzza magához a zsíroldékony anyagokat és magába zárja a szennyeződéseket. Általában három az egyben hatásúak, tisztítanak, tonizálnak és hidratálnak is. Minden bőrtípusra jó választás.
Például: Mixa Micellás sminklemosó


Forrás:

A gél formula vízzel keverve habosodik. Eltávolítja a sminket is, de a szem körül érdemesebb sminklemosót használni. Tegyél az arcodra belőle, majd vízzel lágyan dörzsöld át a bőrödet, ezután bő vízzel mosd le. Zsíros, problémás bőrre is használható.
Például: Garnier Skin Naturals Botanical arctisztító gél szőlőkivonattal


Forrás:

Számos olyan helyzet adódik, amikor gyorsan kell megtisztítani a bőrt, ilyenkor a legkényelmesebb megoldás a tisztítókendő. Elfér a táskában és bármikor elő lehet venni. Utazáshoz is praktikus. Egy lépésben távolítja el a sminket és a szennyeződéseket és közben frissít, ápol. A kendővel egyszerűen töröld át alaposan a bőrödet. Minden bőrtípusra használható.
Például: Bioderma Sensibio H2O micellás törlőkendő