Galéria

Sztárok, akik bebizonyítják, hogy ugyanazt a ruhát többször is lehet viselni - akár évekkel később is

Forrás: Katalin hercegné mindig is híres volt arról, hogy előszeretettel viseli ugyanazt a ruhát, kabátot többször is. Például ez a kék darab elsőként 2012-ben volt rajta, majd 2018-ban ismét viselte, és mindkét alkalommal gyönyörű volt!
Forrás: A színésznő még 2015-ben, a Carol bemutatóján viselt egy igazán feltűnő ruhát: a fekete darabnak a karrésze ugyanis olyan, mintha tele lenne tetoválással. Emlékezetes viselet volt, így nem csoda, hogy mindenki azonnal ráismert 3 évvel később, egy nyilvános eseményen.
Forrás: A színésznő imádja Dolce & Gabbana virágmintás ruháját, olyannyira, hogy 2013-2015 között nagyon sokszor felvette a vörös szőnyegre. És milyen jól tette!
Forrás: Az énekesnő szerint nincs azzal baj, ha az évek során változik az alakunk, hiszen egyes ruhák így egészen másképp állnak rajtunk - sok esetben pozitív értelemben. Ezt a ruhát 2002-ben viselte először az Oscar partijára, majd hét évvel később ismét felkapta magára.
Forrás: Ezt a Versace ruhát a modell 1998-ban viselte először, majd 17 évvel később, 2015-ben simán felvette még egyszer; ezzel bebizonyítva, hogy szinte semmit sem változott külseje.
Forrás: A 2004-es Oscar után Kirsten ezt a fehér ruhát viselte, és 13 évvel később bebizonyította, hogy még mindig szuperül áll neki.