Galéria

5 dolog, amivel csak úgy érdemes meglepned a szerelmedet

Forrás: Itt a jó idő, irány a szabadba! Ezt az üzenetet tutira érteni fogja a szerelmed, ha megleped egy kényelmes cipővel.20% kedvezmény minden teljes árú Budmil termékre. Az üzletek elérhetőségét megtalálod a www.budmil.eu weboldalon a hírek menüpontban. Érvényes 2019. május 9. és 12. között.
Forrás: Imádja a szerelmed a sci-fit? Vidd el az Avatar kiállításra.20% kedvezmény a jegy árából. Érvényes 2019. május 9. és 12. között.További részletek a JOY magazinban találhatóak.
Forrás: Lepd meg szerelmedet egy igazán nyárias trikóval, például a Dieselben 20% kedvezménnyel.
Forrás: Minden pasi kedveli a szép órákat, miért is ne lephetnéd meg a szerelmedet egy divatos órával?A www.timecenter.hu oldalon megjelölt CASIO, CITIZEN, TISSOT, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, BOSS, POLICE, SUUNTO, OBAKU, SKAGEN, ROSEFIELD, CLUSE, BERING és NAUTICA órákra10–50% kedvezményt biztosítunk a BORKUTIME Óraszaküzletekben.50% kedvezmény a COOL WATCH és TIME FORCE órákra.40% kedvezmény a CARAVELLE NEW YORK órákra.30% kedvezmény minden BULOVA, DIESEL, DKNY órára.
Forrás: Imádja a zenét a szerelmed? Lepd meg egy fejhallgatóval vagy fülhallgatóval.30% kedvezmény minden teljes árú Skullcandy termékre. Érvényes 2019. május 9. és 12. között a  headphones.hu weboldalon.További részletek a JOY magazinban találhatóak.