Galéria

3 csillagjegy, aki nagyon lassan lép tovább - És 3, aki igazán gyorsan

Forrás:

Oroszlán

Ez a csillagjegy heveri ki leggyorsabban a szakítást. Ő nem az a típus, aki a szakítás után otthon ül, szomorkodik, és az exe után sír. Amikor véget ér egy szerelem, arra koncentrál, hogy jól érezze magát, szórakozzon, és a barátaival legyen. Nem szeret egyedül lenni, ezért biztos, hogy hamar szervez magának programokat, amik elterelik a figyelmét.


Forrás:

Nyilas

Ez a csillagjegy ugyan ad időt magának a szomorkodásra, de mivel igazán optimista személyiség, nem sokáig marad rosszkedvű. Inkább kitalálja, hogyan dobja fel a hangulatát: általában elutazik a barátaival, moziba megy, és mindent elkövet, hogy ne legyen otthon egyedül. Így pedig az exét is hamar kiveri a fejéből.


Forrás:

Kos

A Kosokra egyébként is jellemző az állandó pörgés, és ez a szakítás után sincs másképp. Nem sokáig szomorkodik, mert egyszerűen nincs rá ideje, hiszen folyton úton van valamerre. Ez a gyors tempó pedig segít neki a továbblépésben, így nem túl sokáig érzi a szakítás okozta magányt.


Forrás:

Vízöntő

Ez a csillagjegy nagyon erősen megérzi a szakítást, de nem hajlandó beismerni magának. Inkább mindent elkövet azért, hogy ne kelljen tudomást vennie a szívfájdalmairól, és elnyomja magában az érzéseket. Eleinte működik is, de nem tart örökké; rövidesen ugyanis a szomorúság felhalmozódik, és teljesen maga alá temeti őt. Ezért is tart sokáig számára kiheverni egy szakítást.


Forrás:

Skorpió

A továbblépésben a Skorpiók nagyon rosszak. Szakítást követően ez a csillagjegy teljesen megváltozik, és úgy érzi, egyedül nem tud boldogulni. Meggondolatlan döntéseket hoz, és próbálja meggyőzni magát arról, hogy nem szabad kimutatni az érzéseket, ezért még az egyéjszakás kalandokba is belemegy. Végül csak hosszú idő után képes belátni, hogy nem jól csinálja a dolgait, és változtatnia kell.


Forrás:

Bika

Ez a csillagjegy tele van intenzív, mindent elsöprő érzésekkel, ezért a negatív érzelmek is hamar uralmukba kerítik. Imád kapcsolatban lenni, a szerelemtől ragyog, így egy szakítás után csak arra tud gondolni, egykor milyen jó volt minden. Nem tudja elengedni az exét, ragaszkodik hozzá, ezért a Bikáknak telik a legtöbb időbe tovább lépni egy kapcsolat lezárása után.