Galéria

Májusi kedvenc szépségtermékeink

Forrás:

Az eredeti Eau de Parfum verzió ragyogóbb, üdítően friss változata. Az elbűvölően lágy és édes licsi jegyével indít, ami rendkívüli nőiességet csempész a kompozícióba. A frézia virágos karakterével gazdagítja az illatot, míg a merész tölgymoha különlegessé teszi.


Forrás:

Az ikonikus film, Charlie és a csokigyár inspirálta ezt a különleges highlighter palettát. A paletta a csokoládé finom, lágy színeivel egészséges ragyogást kölcsönöz az arcnak.


Forrás:

A C-vitamin kiváló antioxidáns, bőrünk nélkülözhetetlen tápláléka is. Fokozza annak ragyogását, serkenti a kollagéntermelést. A gyorsan felszívódó szérum megoldás minden bőrtípusra, javítja a bőr szerkezetét, visszaadja természetes ragyogását.


Forrás:

A melegben a bőr is szomjazik, nem megfelelő ápolás mellett dehidratált lesz. A L’Oréal Paris Revitalift Filler ampullák tiszta hialuronsavval és B5 vitaminnal gondoskodnak a bőr intenzív hidratáltságáról, szépségéről.


Forrás:

Az argán, maracuja, marula és kamilla olajat tartalmazó spirál azonnal megnöveli a pillák volumenét, dús hatást ad, a tövektől a szempillavégekig. Rugalmas keféje biztosítja a könnyen kezelhető, csomómentes volument. A gyengéden ívelt sörték gondosan rögzítenek, bevonnak és szétválasztanak minden szempillát.


Forrás:

Könnyed, fantasztikus textúrájával, különleges összetevőjével, a Life Plankton TM vízzel és vitamin-kombinációval táplálja, élénkíti az arcbőrt, természetes ragyogást biztosít.


Forrás:

Friss, gyümölcsös dezodor alma és fehér tea ihlette összetevőkkel. A Dove márkától megszokott ¼ rész hidratálókrémmel gondoskodik az ápolt hónaljról és a 48 órás izzadás elleni védelemről.


Forrás:

Pezsdítő, szeszélyes illat, pont olyan napsütéses hangulatot kelt, mint a nevét is adó pink szín. Pomeló, gránátalma és frangipáni virág vibráló együttesétől lesz izgalmas.


Forrás:

A légiesen könnyű textúra egységesíti a bőrt, természetes ragyogást garantál egész nap. Hidratálja és azonnal frissíti is a bőrt, egységes arcszínt biztosít.

 


Forrás:

A melegben a bőrnek is szüksége van a felfrissülésre. A több mint 90 %-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó arcpermet kivi kivonattal hidratálja, üdíti a bőrt a legnagyobb melegben is.