Galéria

Színészek, akik a legtöbb fizetést kapták egyetlen szerepért

Forrás:

Fizetés: 40 millió dollár

A színész gyakran kötött olyan szerződéseket, amelyek arról szóltak, hogy először eljátssza a szerepet, és utólag kapja meg a fizetését, a bevétel függvényében. Így alakult az, hogy a Ryan közlegény megmentése miatt 40 millió dolláros fizetést kapott!


Forrás:

Fizetés: 42 millió dollár

A színésznő körülbelül 1 millió dollárt kapott a szerepért, de a bevételekből még 40 millió dollár jött be neki. Nagyon jól járt vele, az biztos!


Forrás:

Fizetés: 50 millió dollár

Nem meglepő, hogy mindenki kedvenc Vasembere óriási pénzeket zsebelt be a szerepért, de mint kiderült, csak az első Bosszúállók filmért 50 millió dolláros fizu ütötte a markát!


Forrás:

Fizetés: 50 millió dollár

A 2010-es film főszerepéért nagyon jutányos szerződést írt alá a színész. Nem csak a mozis bevételekből járt neki, de egyúttal a televíziós és DVD-s megjelenésekből is. Időközben egyébként az összegek miatt úgy festett, a filmet nem tudják befejezni, így Leo bevállalta kevesebb pénzért is. Azért legalább 50 milliós fizetés miatt így is megérte neki.


Forrás:

Fizetés: 50 millió dollár

Az 1989-es Batman film forgatása során a színész 6 millió dolláros fizut kapott, de a szerződésében kikötötte, hogy a bevételek függvényében is jár neki több pénz. Sőt, a folytatásokból is; noha azokban nem is szerepelt.


Forrás:

Fizetés: 55 millió dollár

A negyedik Karib-tenger kalózai film óriási költségekkel készült el: állítólag 410 millió dollárba került csak az elkészítése. Ennek jelentős része a színészek kifizetése volt, hiszen csak Johnny Depp 55 millió dolláros fizut kapott érte. Később egyébként beismerte, hogy valóban túlfizették őt, hiszen az összes Karib-tenger filmből kábé 300 millió dollár jött be neki.


Forrás:

Fizetés: 60 millió dollár

Tom Hanks ennél a filmnél is a bevétel alapján kérte a fizuját: így kapott 60 millió dollárt érte.


Forrás:

Fizetés: 65 millió dollár

A negyedik Indiana Jones film miatt a stúdió kénytelen volt beleegyezni abba, hogy a bevételek jelentős része megoszlik Steven Spielberg, George Lucas és Harrison Ford között. Mindannyian jól jártak ezzel!


Forrás:

Fizetés: 68 millió dollár

A 2010-es filmért is szép összegeket zsebelt be a színész, hiszen 68 millió dolláros fizut kapott!


Forrás:

Fizetés: 70 millió dollár

A film főszerepéért először 20 millió dollárt kapott a színésznő, ami már önmagában is szép összeg. De a bevételek 15%-a is őt illette, így 70 millió dollárra jött ki a fizetése végül.


Forrás:

Fizetés: 75 millió dollár

A negyedik Mission Impossible filmért a színész 75 millió dollárt zsebelt be, ami miatt a Forbes legjobban fizetett színészeinek listájára is felkerült.


Forrás:

Fizetés: 100 millió dollár

A harmadik Sötét zsaruk film miatt 100 millió dollár ütötte a színész markát, az egyébként 624 milliós bevételből.


Forrás:

Fizetés: 250 millió dollár összesen

A Mátrix filmekért összességében 250 millió dollárt kapott a színész, ami még most is óriási összeg; nemhogy a 2000-es évek elején!