Galéria

Négy kérdéses személyiségteszt - EREDMÉNY

Forrás:

- Ha hűvösebb árnyalatúnak képzelted el, például sötétebb kéknek, sötétzöldnek, esetleg szürkének vagy feketének, úgy az arra utal, hogy időnként hajlamos vagy a félénkségre. Nehezebben nyitsz mások felé, és az idegenekkel sem igazán találod meg a közös témákat.

- Ha viszont élénk, vibráló árnyalatot láttál, például sárgát, rózsaszínt, akár csillogó kéket, az azt jelenti, hogy nagyon bátor személyiség vagy. Bárkivel képes vagy eldumálni, és mindig feltalálod magad az idegen társaságokban is.


Forrás:

- Ha egy barátságos, nyugodt halat képzeltél el, az azt jelenti, hogy nincs gondod a vitákkal. Simán kiállsz magadért, mert hiszel a saját véleményedben.

- Amennyiben a hal ellenséges, agresszív volt, úgy valószínű, hogy konfliktuskerülő személyiség vagy. Nem szívesen bonyolódsz vitába, inkább csöndben maradsz, minthogy összeszólalkozz valakivel.


Forrás:

- Egy egyszerű kagyló, amin nincs semmi különös, azt jelenti, hogy könnyedén meg tudsz nyílni. Nem vagy zárkózott típus, és képes vagy beszélni magadról.

- De ha olyan kagylót képzeltél, ami furcsa, feltűnő, és cseppet sem átlagos, esetleg törött, valószínű, hogy nem erősséged a nyitottság. Ritkán beszélsz az érzéseidről, és nem szívesen nyílsz meg mások előtt.


Forrás:

- Ha tele volt a part, az azt jelenti, hogy te vagy általában a buli lelke, akinek mindig sok barátja van.

- Ha viszont csak néhányan vettek téged körül, az arra utal, hogy bár kevesebb közeli barátod van, mégis, ezek az emberek nagyon közel állnak hozzád.

- Ha pedig üres volt a part, az azt jelenti, hogy néha egyedül érzed magad, és bár vannak barátaid, nem mindig tudod elérni őket. De ettől eltekintve nem keresel magadnak új barátokat, mert jól megvagy így is.