Galéria

Alapfelszerelés kezdő háziasszonyoknak

Forrás:

Ez a készlet tökéletes, ugyanis le tudod venni a serpenyő nyelét, így akár a sütőbe is beteheted. A Tefal Ingenio készletet az emag.hu webáruházban tudod beszerezni 20% kedvezménnyel.

 


Forrás:

Egy jó kés megkönnyíti és felgyorsítja a munkafolyamatokat a konyhában. Ezt a rozsdamentes acélból készült darabot 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Butler’s üzletekben JOY-kuponnal.

 


Forrás:

Ez is elengedhetetlen a szeleteléshez, de akár tálaláshoz is használhatod. A Praktikerben tudod beszerezni, 15% kedvezménnyel.

 


Forrás:

Mindig hasznát veszed, ezt nem is kell magyarázni. A Butler’s üzletekben 20% kedvezménnyel lehet a tiéd.

 


Forrás:

Nagyon aranyos, ráadásul minden eszközöd kéznél lehet, ha főznél. Ezt a darabot a Kikában szerezheted be 20 százalék kedvezménnyel.

 


Forrás:

Ha egy plusz löketre lenne szükséged a reggeleidhez, elengedhetetlen egy jó kávéfőző, mint például ez a Krups Nespresso Essenza Mini, amit a Media Marktban vásárolhatsz meg 20 százalék kedvezménnyel.

 


Forrás:

Ha vendégeket fogadsz, érdemes beújítanod egy menő étkészletet, mint például ezt. A dzsungelminták most amúgy is nagyon divatosnak számítanak. A Möebelixben 20%-os kedvezménnyel szerezheted be JOY-kupon ellenében.


Forrás: Ezeket a rozéarany késeket, kanalakat és villákat a Kikában tudod beszerezni 20% kedvezménnyel.
Forrás: Nincs házibuli poharak nélkül. A Möebelixben találod ezeket a különleges darabokat, 20% kedvezménnyel lehet a tiéd.