Galéria

6 dolog, ami minden fesztiválozó táskájába szükséges

Forrás: A Bourjois Healty Mix alapozója például simán kibírja a nagy hőséget, szép, matt fedést biztosít, hidratál, és még vitaminok is vannak benne. A JOY-Napokon 50% kedvezményt kapsz bármely Bourjois termékre. Érvényes a készlet erejéig a Bourjois termékeket forgalmazó DM üzletekben 2019. május 8. és 12. között.
Forrás: Sajnos a nagy bulizás eléggé megviseli a hajat, a melegtől pedig még gyorsabban zsírosodhat. Ha nincs időd vagy kedved minden éjjeli táncolás után hajat mosni, vess be egy tuti szárazsampont. 40% kedvezmény minden Aussie termékre. Érvényes a készlet erejéig minden magyarországi Rossmann üzletben, Online Drogériájában és a mobilapplikáción keresztül 2019. május 8. és 12. között.
Forrás: Nem is kell sminket viselned a nagy hőségben a szabadtéri bulikra, elég, ha csak feldobsz egy szempillaspirált. Az Artdeco spiráljai szép hosszú, fekete és dús pillákat varázsolnak neked. 40% kedvezmény minden ARTDECO termékre. Érvényes az ország összes Artdecót forgalmazó Müller üzletben a készlet erejéig 2019. május 9. és 12. között.
Forrás: A bugyid elszakadhat a nagy bulizás hevében, vagy épp mégiscsak ott alszol a sátradban, pedig haza akartál menni, és nincs váltóruhád. Nos, ilyen helyzetekre legalább egy váltóbugyi legyen a táskádban, például a Sloggi Zero Feelje.10% kedvezmény 1 termék vásárlása esetén, 20% kedvezmény 2 vagy több termék vásárlása esetén. A kedvezmény más akcióval nem összevonható, csak teljes árú termékre érvényes és ajándékutalványra nem váltható. A kupon Triumph és sloggi termékek együttes vásárlása esetén is érvényes.
Forrás: A fesztiválokon elég gyakori, hogy nincs vécépapír a mobilvécékben, és a kézmosási lehetőségek is sokszor korlátozottak. Épp ezért remek, ha van nálad nedves törlőkendő vagy nedves toalettpapír. 1 kupon 25% kedvezmény = több termékre 25% kedvezmény a Zewa nedves toalettpapírokra! Érvényes a készlet erejéig minden magyarországi üzletben 2019. május 8. és 12. között. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be.  A kupon kizárólag a dm üzletekben váltható be, a dm online shopban nem érvényesíthető. További részletek a magazinban található kuponon.
Forrás: Legyél igazán felkészült! 25% kedvezmény minden DUREX termékre! Érvényes a készlet erejéig minden magyarországi DM üzletben 2019. május 8. és 12. között, az online shopban nem beváltható.