Galéria

Sztárok, akiket fiatal korukban szinte nem is láttál még

Forrás:

A Szex és New York sztárja 42 évesen kapta meg Samantha szerepét, és ezzel sikerült hírnévre igazán szert tennie. A következő fotón mindössze 18 éves volt.


Forrás:

Az Élni és meghalni Los Angelesben című film az elsők között volt, amiben a színész szerepelt, még 1985-ben. Ekkortájt több sikeres filmben is feltűnt, sőt, Oscarra is jelölték, de aztán valami történt, és 10 éven át nem túl felkapott filmekben játszott. 40 felett futott be ismét.


Forrás:

A színészt legtöbben a Lostból ismerik, pedig már ezt megelőzően is sok filmben feltűnt. Mégis, John Locke szerepe miatt kezdték elismerni őt, így idősebb korában sikerült igazán hírnévre szert tennie.


Forrás:

Miután szerepet kapott az Ördög Pradát viselben, a Komfortos mennyországban és a Terminálban, az emberek megismerték a nevét. Ekkor már bőven 40 felett volt, és azóta igazán felfelé ível a karrierje.


Forrás:

A dán színész 40 éves kora után lett híres, ezt megelőzően kisebb filmekben, valamint színházakban játszott. A bal oldali fotót az Odense színház osztotta meg Instán, ahol anno játszott, ekkoriban kábé 30 körül lehetett.


Forrás:

A színésznőt a Tortúra című film tette világhírűvé, azóta már számtalan díjat bezsebelt, és rengeteg filmben, sorozatban láthattuk őt. Mégis, ekkor már 42 éves volt.


Forrás:

Az 1998-as A nagy Lebowski film tette híresség az akkor közel 50 éves színészt. Ezt megelőzően is játszott különböző filmekben, de egyik sem tette őt olyan híressé, mint ez; innentől kezdve mindenki ismerte őt. A bal oldali fotó a Villám és Fürgeláb című filmből van.


Forrás:

A 81 éves színész már a 60-as években is játszott filmekben, mégis, leginkább idősebb korára futott be.