Galéria

Minden szingli rémálma, mikor megpróbálnak összeboronálni valakivel – 10 különösen kínos történet olvasóinktól

Forrás:

Észkombájn
Egy munkatársam szervezett vakrandit számomra egy ismerősével, aki 5 perccel a bemutatkozás után IQ-tesztet csináltatott velem. Amikor kiderült, hogy 'magas pontszámot' értem el, azt mondta, nem akar velem többet találkozni, mert túl okos vagyok hozzá. (Bogi)


Forrás:

Egy apróságról elfelejtett szólni
Randipartnernőm vacsora közben kézzel kezdte enni a tányérján levő húst, majd rátért a krumplira. Elment az étvágyam, azt hazudtam neki, hogy nem érzem jól magam és elcsomagoltatom az előttem levő kaját. Erre megkérdezte, hogy megeheti-e. Mint aki már egy hete nem evett! Szépen el is fogyasztotta mindkét adag vacsorát kenyérrel és mindennel együtt. Kijött a pincérnő és megkérdezte: 'Azta, mikor jön a baba?' 'Két hónap múlva' – válaszolta lazán a csaj. Se köpni, se nyelni nem tudtam, hogy stílszerűen fogalmazzak. (András)


Forrás:

Nem az ő műfaja
Kétszer voltam vakrandin. Az egyiken a partnernőm szándékosan forró teát öntött az ölembe, a másik lány a vacsora félidejében elmesélte, hogyan szerzett nemibetegséget az exétől. (Zsolt)


Forrás:

Csak a szülőkön keresztül ne
Ez még az egyetem alatt történt; a szüleim próbáltak összeboronálni egy baráti házaspár lányával, akit kisgyerekkorunk óta nem láttam. Igent mondtam, hogy kerüljem a balhét, meg aztán hátha tényleg szerencsém lesz. Amikor megláttam a randin, az első gondolatom az volt, hogy meglepően csinos. A szüleim mutogattak róla fényképeket, de úgy látszik, azok még pattanásos gimnazistakorában készültek. Vacsora közben ki sem fogytunk a szóból, úgy éreztem, minden szempontból egymásnak vagyunk teremtve. Az étteremből kijövet úgy döntöttünk, hogy moziba megyünk és útközben megpróbáltam átfogni a derekát. Eltolt magától és ezt mondta: 'Sajnálom, kedves fiúnak tűnsz, de én leszbikus vagyok. Csak azért egyeztem bele a randiba, hogy a szüleim ne nyaggassanak tovább.' Ezután végigülni a Vasember 2-t kétórányi kínszenvedés volt. (Szilárd)


Forrás:
Ez még 1993-ban történt. Moziba mentünk. A Schindler listáját néztük meg – ő választotta a filmet. Ezután a Burger Kingben vacsoráztunk és ő elmesélte nekem: nem hiszi el, hogy a holokauszt megtörtént. Ezután udvariasan megköszöntem a randit és távoztam, mire számon kérte tőlem, hogy nem voltam vele 'kedvesebb' azután, hogy meghívott vacsorára. (Andrea)

 


Forrás: Öööö...
A barátnőm barátnője hozott össze ezzel a fiúval, aki már a telefonban tök jófejnek tűnt. Klasszikus gyertyafényes vacsorát költöttünk el együtt. A főétel végén előkapta a telefonját és elkezdtett nekem fotókat mutogatni a farkáról. Rengeteg ilyen képe volt, számtalan különböző szögben, megvilágításban és szűrővel ellátva. (Erika)
Forrás: Zsák és a foltja
A lakótársam barátnője beszélt rá, hogy találkozzam Zitával, merthogy 'tisztára olyanok lennétek, mint zsák és a foltja'. Fiatal és izgatott lévén 20 perccel a megbeszélt időpont előtt értem a találkahelyre. 15 perccel a megbeszélt időpont után elsétált mellettem egy lány. Gondoltam, megszólítom. A következő párbeszéd zajlott le köztünk:
– Te vagy Zita?
– Te vagy Szabolcs?
– Igen, én vagyok.
– Nem, nem én vagyok Zita.
(Szabolcs)
Forrás:

Kicsi a világ
Már jó ideje nyomtam szólóban, ezért beleegyeztem, amikor egy nyomulós barátnőm össze akart hozni egy haverjával. Csak a nevét és a korát tudtam, gondoltam, mindegy, úgyis akkor ismerjük meg egymást igazán, ha találkozunk. Ahogy az étteremhez értem és megláttam, rádöbbentem, hogy egy expasim az illető! Jó néhány éve jártunk, és a szakítás nem volt túl szép, úgyhogy nem tartottuk a kapcsolatot utána. Kínos volt, még csak nevetni se tudtunk rajta. Hamar el is köszöntünk egymástól; egyértelmű volt, hogy nem kell folytatnunk a randit. (Betti)


Forrás:

Katasztrófa, nincs rá jobb szó
A vacsoraasztalnál ülve, a vállam fölött kezdett egy idősebb nővel flörtölni. Amikor kiment a mosdóba, útközben bemutatkozott neki. Később felhívott magához és megdöbbenve reagált, amikor nemet mondtam. (Ramóna)


Forrás:

Ennél rosszabb már nem lesz
Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy megismerkedtem volna a férjemmel. Egy barátnőm szervezett vakrandit, és gondoltam, megpróbálom. Már akkor el kellett volna szaladnom, amikor túl szűknek nevezte a blúzomat. Mert hogy 'jobban szereti, ha egy nő szemérmes'. Vacsora közben, amelynek során nem tudtam eldönteni, hogy az étel rosszabb-e vagy a társalgás, megkérdezte, hogy sok férfival voltam-e már. A vacsorát ő állta (mondjuk nem került valami sokba), majd megkérdezte, hogy meghívnám-e egy italra. Amikor hazakísért, megpróbálta megfogni a kezem és drámaian megcsókolni. A kezem az arcom és az ő arca közé helyeztem és emlékeztettem rá, hogy jobban szereti a szemérmes nőket. (Móni)