Galéria

Minden, amit ebben a pillanatban Meghan és Harry születendő gyermekéről tudunk

Forrás:

Meghan hercegné idén január 14-én az angliai Birkenheadbe látogatott, ott árulta el a rá váró rajongóknak, hogy a hatodik hónap végén jár, a szülés várható időpontja pedig április végére esik. A születési dátuma így egybeeshet Lajos hercegével, aki 2018. április 23-án született, vagy Sarolta hercegnőével, aki 2015. május 2-án jött világra.


Forrás:

Meghan Markle megerősítette: maguk sem tudják, hogy fiút vagy lányt várnak-e, mivel meglepetést szeretnének. Vilmos herceg és Katalin hercegné ugyanígy döntöttek annak idején: három gyermekük közül egyiknél sem derítették ki előre, hogy fiú vagy lány érkezik-e a családba.


Forrás:

A királyi család tagjai Eugénia yorki hercegnő esküvőjén, 2018. október 12-én tudták meg a nagy hírt és gratuláltak a hercegi párnak. A családtagok közül II. Erzsébet kivételezett helyzetben van: Harry herceg őt fogja először felhívni egy titkosított vonalon, hogy tájékoztassa a baba megérkeztéről és neméről. Csak ezután tudathatja a hírt Károly herceggel és Meghan édesanyjával, Doria Raglanddel.


Forrás:

Anna hercegnő, a királynő lánya, Diana hercegné és Katalin hercegné valamennyien a londoni St. Mary's kórház Lindo szárnyában hozták világra gyermekeiket. Bár a hercegi pár hivatalosan nem erősítette meg, jól értesültek tudni vélik, hogy az első szülése előtt álló Meghan olyan kórházat választott, ami közelebb van windsori otthonukhoz, viszont távolabb esik a kíváncsi pillantásoktól.


Forrás:

A dolgok mostani állása szerint ha a kicsi fiú lesz, a Dumbarton grófja címet kaphatja (amit Harry herceg ad át neki a sajátjai közül). Ha lány lesz, Lady Mountbatten-Windsor lesz belőle. II. Erzsébet dönthet úgy, hogy hercegi vagy hercegnői címet adományoz dédunokájának (mint ahogy tette Sarolta hercegnő és Lajos herceg esetében), a szülők viszont dönthetnek úgy, hogy ezt visszautasítják (mint ahogy Anna hercegnő tette a gyermekei esetében – a képen Fülöp herceget fogja közre két oldalról Zara és Peter Phillips). Mindenesetre a hétköznapokban a kicsi a Sussex vezetéknevet használja majd György herceghez hasonlóan, akit az iskolában George Cambridge néven ismernek.


Forrás:

A hercegi pár gyermeke édesapját követi majd a sorban, András herceg viszont egy hellyel hátrébb kerül majd miatta. A trónörökösi lista így alakul majd: 1. Károly herceg 2. Vilmos herceg 3. György herceg 4. Sarolta hercegnő 5. Lajos herceg 6. Harry herceg 7. Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke 8. András herceg 9. Beatrice hercegnő 10. Eugénia hercegnő


Forrás:

A királyi család hagyományosan olyan nevek közül választ, amelyekkel felmenőik előtt tiszteleg. A fogadóirodáknál a jelenlegi kedvencek között szerepel a Viktória, a Diana és az Alice, illetve az Artúr, a Jakab és a Sándor. De arra is volt már példa, hogy a szülők különleges névvel lógtak ki a sorból. Senki nem számított például 1990-ben Eugénia hercegnő nevére, és Zara Phillips neve sem számít mindennapinak a királyi családban. Meghantól és Harry-től sem lenne váratlan, ha extravagáns névvel rukkolnának elő.


Forrás:

A baba születése előtti utolsó hetekben készülnek majd el a felújítással a Windsorban található Frogmore House-ban, amelyet a királynő ajándékozott a hercegi párnak. Meghant és Harry-t szép emlékek fűzik ide: itt készültek eljegyzési fotóik és esküvőjük után itt tartottak fogadást. A királyi baba szobája mellett kialakítottak egy hálószobát Meghan édesanyjának, Doria Raglandnek is, aki gyakori vendég lesz náluk, hogy lányának segíthessen.


Forrás:

Az egyik már megvolt: a hercegné a New York-i Mark Hotelben tartotta, ahol többek között Serena Williams, Amal Clooney, Misha Nonoo divcattervező és Abigail Spencer színésznő is vele bulizott. Úgy hírlik, hamarosan egy második, szűkebb körű ünneplésre is sor kerül Angliában, ahol Victoria Beckham és Meghan édesanyja is ott lesznek.


Forrás:

Fizetett hirdetésben, a New York Times-ban hozta nyilvánosságra Meghan Markle-nak szánt nyílt levelét egy amerikai cég ügyvezetője. Chelsea Hirschhorn, a termékeivel kisgyerekes anyákat célzó Fridababy első embere arra kérte a hercegnét: ne parádézzon frissen fodrászolt hajjal a kórház bejárata előtt néhány órával a szülés után, elterelve a figyelmet arról, mi megy végbe ilyenkor a női szervezetben. "Ha új életet hozol világra, az általában a vaginádnál keződik, és jó nagy felfordulás marad utána." A szókimondó ügyvezető igazgató szerint még mindig nem esik elég szó arról, hogy a női test szempontjából a szülés utáni hetek-hónapok a terhesség "negyedik trimeszterének" tekinthetők. A hírek szerint elképzelhető, hogy a hercegnő önszántából is lemond erről a fotózásról, mert szeretné a gyermeke születése utáni órákat a lehető legnagyobb nyugalomban tölteni.