Galéria

Kütyük és kiegészítők, amire minden XXI. századi lánynak szüksége lehet

Forrás:

Nyomtasd ki egyből a kedvenc iPhone-nal készült fotóidat. Akár mozgóképeket is nyomtathatsz, mindössze Wi-Fi-re lesz szükséged hozzá. A nyomtatót az icentre.hu oldalon és az üzletekben szerezheted be 20% kedvezménnyel.


Forrás:

Fontos, hogy megvédd a telefonod kijelzőjét is, erre tökéletes egy sziklaszilárd üvegfólia. Az Istyle-ban 50% kedvezményt kapsz minden üvegfóliára, ha van JOY-kuponod.

 


Forrás:

Sokkal tovább használhatod a legfontosabb kiegészítődet, ha tokkal véded. Ez a Galaxy A készülékekre gyártott tok strapabíró és erős, így biztonságban lesz benne a telód. 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg kuponnal.


Forrás:

Több mint 40 órán át hallgathatod a kedvenc dalaidat ezen a fejhallgatón, ráadásul kábelek nélkül élvezheted a koncertet. A memóriahabos fülpárnáknak köszönhetően pedig igazán kényelmes darabot viselhetsz. A headphones.hu oldalon 30% kedvezménnyel lehet a tiéd.


Forrás:

Háromdimenziós hangélményben lehet részed, ha kipróbálod a hangsugárzót, ami fénycsíkkal és vilogó stroboszkóppal dobja fel a bulikat! Vízlló és porálló, így tényleg bármit kibír. A Sony üzletekben többféle termékre vonatkozik 10-15-20%-os kedvezmény.