Galéria

A csillagjegyed alapján ez a Trónok harca lény passzol hozzád

Forrás: Tűzjegy vagy, így nem csoda, hogy a sárkányok állnának legközelebb hozzád. Mivel vezető egyéniséggel rendelkezel, ez a lény szimbolizálna téged legjobban: már csak azért is, mert te magad is szabad lélek vagy, akárcsak ők!
Forrás: Földjegy vagy, ezért érthető, hogy egy természethez közel álló dolog szimbolizál téged. A varsafa egy vörös levelű, hófehér törzsű fa, ezek pedig az egész világot behálózzák. A Régi Istenekkel állnak kapcsolatban, ezért is imádkoznak hozzájuk az emberek. Ezek a fák nem ismerik az idő fogalmát, és ez a közös bennetek: noha te tisztában vagy ezzel, mégis mindig azt csinálod, amit szeretnél, és a boldogság a legfontosabb számodra.
Forrás: Levegőjegy vagy, intellektuális, és jó kommunikációs készségekkel rendelkezel, ezért a háromszemű holló az, aki téged szimbolizálna. Hiszen te is nagyon jól átlátod a helyzeteket, és mindig megérzed, mi fog történni legközelebb.
Forrás: A csillagjegyed arra utal, hogy képes vagy mély érzéseket átélni, és a megérzéseid segítségével meglátni az igazat. Ez ugyancsak igaz a vargokra. Ők azok a személyek, akik természetfeletti képességekkel rendelkeznek, és át tudnak lépni egy másik élőlénybe, látni, amit ő lát, és irányítani is őt. Akárcsak például Bran!
Forrás: Erős vagy és büszke, ezen tulajdonságaid pedig a Vörös papnőkhöz kötnek téged. Ők azok, akik a Fény Urát követik, és emiatt rengeteg képességet, varázserőt kapnak ajándékba. A sorozatban leginkább Melisandrét ismerhettük meg így, de valójában számtalan papnő létezik, akik óriási erővel bírnak.
Forrás: A rutin és a fejlődés fontos számodra, ezért passzolna hozzád a Rémfarkas. A Starkok címerállata rendkívül hűséges és védelmező, erős és gyors, akárcsak te magad. Nem is kérdés, hogy ők szimbolizálnak téged.
Forrás: Számodra mindig is fontos volt a kapcsolatod, és az egység, ezért néha talán túlságosan is ragaszkodóvá válsz. Egyedül nem érzed jól magad, ezért is kapcsolódnak hozzád a lidércek; ők azok, akiket a Mások elpusztítottak, majd élőhalottként visszatértek, és sereggé álltak össze, a Mások irányítása alatt.
Forrás: Jó megérzéseid vannak, és tudod, hogyan tudsz kapcsolatot létesíteni más emberekkel. Arról nem is beszélve, hogy mindig megszerzed, amit akarsz. Ezért a Halhatatlanok házába tartozó boszorkánymesterek közé tartoznál, akik kiemelkedtek az emberek közül varázsképességeikkel.
Forrás: Nagy tudással rendelkezel, és mindig készen állsz az új kalandokra. Ezért kapcsolódnál össze az Árnyéklovaggal; ez egy természetfeletti lény, akit a Fény Ura alkotott meg, és rendkívül veszélyes. Akivel szembe kerül, az biztosan nem éli túl a harcot.
Forrás: Tudod, mit akarsz, és nem szereted elkapkodni a dolgokat. Inkább megfontoltan és hatékonyan cselekszel, akárcsak a Mások. Rendkívül erősek, megállíthatatlanok, és szinte legyőzhetetlenek.
Forrás: Nagy intelligenciával és empátiával vagy megáldva, ezért a csillagjegyed alapján az Arcnélküli emberek közé tartoznál. Ők a Sokarcú istent szolgálják, és képesek bárkivé átalakulni, anélkül, hogy azt mások észrevennék.
Forrás: Álmodozó, mélyen érzelmes személyiség vagy, ezért az Erdő gyermekei szimbolizálnak téged. Ők közeli kapcsolatban állnak a természettel, és hiedelemvilágukat vették át később a Starkok is.