Galéria

Meghan és Harry herceg esküvőjének legmeglepőbb részletei

Forrás: A hercegi esküvőn igen fontos szabályok voltak, a vendégeknek például tilos volt bevinniük a kápolnába, a borítéktáskáknál nagyobb méretű táskákat, és tilos volt a fényképezőgépek és a mobiltelefonok használata. Nem így a püspök, aki iPad-ről nyomta a szertartást.
Forrás: Meghant Rachel-nek, Harry-t pedig Henry-nek hívta, amikor elkezdte az ünnepséget, később pedig átváltott azokra a nevekre, ahogy a világ ismeri őket.

Forrás:

Meghan fátylának hossza is megér egy misét, de ennél sokkal több érdekességet is rejt. Meghan kiegészítője a Nemzetközösség 53 országa előtt tiszteleg, ezen országok jellemző virágai hímzés formájában jelentek meg a fátyol szegélyén.
Forrás:

György herceg? Pipa. Sarolta hercegnő? Pipa. Lajos herceg? Sajnos arra még várnunk kell.


Forrás: Valami régi, valami kék... Meghan egyetlen gyűrűvel megoldotta ezt az esküvői hagyományt.
Forrás:

Katalin hercegné a nagy napra egy olyan ruhát válsztott, amit korábban már viselt nyilvános eseményen. Az Alexander McQueen kreációt egészen pontosan 2015-ben láthattuk már rajta.
Forrás:

Eddig György vitte a grimaszoló trónörökös szerepet, de mostanra Sarolta is belejött abban, hogy a fotósok előtt produkálja magát. Imádjuk!
Forrás:

Akárcsak Diana, és Katalin hercegné, Meghan Markle sem használta az 'engedelmeskedni' kifejezést fogadalmában.
Forrás: Harry majdnem felsült Meghan fátylának felhajtása közben. De ki hibáztatná? Nehéz dolgok ezek...
Forrás: Minden esküvő nagy pillanata az első hitvesi csók, ám Meghan és Harry annyira romantikus hangulatban voltak, hogy a második is elcsattant az ünneplő tömeg előtt.