Galéria

Sztárok, akik nem váltak el

Forrás:

Az előzmények: Beyoncé és a rapper Jay-Z 2008-ban házasodott össze titokban, és sokáig elkerülték őket a botrányok. Egészen 2014-ig álompárnak tűntek.

Robban a bomba: Kiszivárgott egy térfigyelő kamera felvétele, amelyen Beyoncé testvére, Solange egy liftben nekitámad Jay-Z-nek. Ekkor kapott szárnyra a pletyka, miszerint a rapper megcsalta világhírű feleségét, mégpedig egy Rachel Roy nevű nővel. Később Jay-Z több interjúban is elismerte, hogy valóban így történt.

Mi lett aztán? Beyoncé és Jay-Z tulajdonképpen művészetterápiát alkalmaztak. Ebben az időszakban született Beyoncé Lemonade című albuma, amely nagyon ütős lett, és többek között olyan témákat érint benne, mint a feminizmus, a rasszizmus, de az énekesnő arra is utalt, hogy a házassága az utóbbi időben nem volt éppen felhőtlen. Sőt, konkrétan emleget egy nőt “Becky, a széphajú” néven. Jay-Z pedig ekkortájt készítette 4:44 című albumát, amelyen szintén néven nevezi Beckyt: “El fogok b*szni egy jó dolgot, ha hagyod / Hagyj, Becky”. A házaspár fájdalmas időszakon ment keresztül, de szembenéztek a helyzettel. Ahogyan Jay-Z egy interjúban fogalmazott: “a legjobb módja annak, hogy átvészelj egy hurrikánt, ha bent ülsz a közepében”. Nos, Beyoncé és Jay-Z beült a hurrikán közepébe, sokat beszélgetett, terápiára járt, és ha hihetünk a szemünknek, erősebbek együtt, mint valaha.
Forrás:

Az előzmények: Becks 1996-ben nézte ki magának Posh-t egy Spice Girls-klipben, és 1999-ben már össze is házasodtak. Percek mentek, ezredévek jöttek, a focista és az énekesnő-divattervező milliárdos brandet épített együtt, és lett két gyerekük. (Később még kettő.)

Robban a bomba: 2003-ban David a Real Madridhoz igazolt, és hamarosan lencsevégre kapták, amint asszisztensével, Rebecca Loosszal bulizott. Rebesgetni kezdték, hogy szexuális viszony is volt közöttük. Beckham egy ideig tagadott, Loos azonban eladta a részletes sztorit egy lapnak. “Nagyszerű szerető” - áradozott Beckam-ről. Azt is hozzátette: “Nem várok megértést Victoriától.”

Mi lett aztán? A Beckham-házaspár továbbra is harmonikus képet mutatott a külvilág felé, bár az évek során több pletyka is szárnyra kapott David hűtlenségéről, többek között a bébiszitterrel hozták hírbe. Victoria mégis a férje mellett maradt, és együtt vannak mind a mai napig. “Daviddel túljutottunk rajta. Senki nem mondta, hogy a házasság könnyű. Igen, voltak bukkanók az úton. De az igazság az, hogy minden, amin keresztülmentünk, erősebbé és boldogabbá tett bennünket. Az egész még jobb, mint amikor összeházasodtunk. Sok év után is az van, hogy hazajövünk, és együtt nevetünk.
Forrás:

Az előzmények: SJP 1997-ben ment férjhez a szintén színész Matthew Broderickhez. Sokáig vártak a gyermekáldásra, fiuk 2002-ben jött világra. Házasságával nagyjából egy időben futott fel a karrierje is: a Szex és New York eszméletlen sikert hozott, 4 Golden Globe-ot és egy Emmyt is hazavihetett érte.

Robban a bomba: tulajdonképpen nehéz megmondani, mikor is kezdődhetett, mert a rossz nyelvek szerint Broderick folyamatosan csalta Sarah Jessica Parkert, és le is bukott. Az mindenesetre elég beszédes, hogy SJP 2001-ben „kifelejtette” a férjét a köszönőbeszédéből a Golden Globe-díjátadón. 2008-ban a Star magazin részletesen is kiteregette a szennyest (szennyessorozatot).

Mi lett aztán? SJP maradt. Még két gyermeket vállaltak, akiket béranya hozott a világra 2009-ben. Nem igazán kommentálta a megcsalásos sztorikat. Ellenben kinyilatkoztatta: „Szeretem Matthew Brodericket. Nevezhettek őrültnek, de szeretem őt. Csak ebben a házasságban tudunk létezni. Elkötelezettek vagyunk a családunk iránt. Szeretem az életem. Szeretem, hogy ő a gyerekeim apja, és arról is ő tehet, hogy szeretem az egész világot.”
Forrás:

Az előzmények: Bill Clinton az egyetemen ismerte meg Hillary Rodhamet, akivel 1975-ben összeházasodott. 1993-ban választották az Amerikai Egyesült Államok 43. elnökének. 2001-ig töltötte be ezt a posztot.

Robban a bomba: 1998-ban derült ki, hogy Bill Clintonnak 1995 és 1997 között szexuális viszonya volt Monika Lewinsky gyakornokkal. Az elnök sokáig tagadott, eskü alatt is: amikor végül mégis beismerte az affért, sok amerikai szemében nem is a félrelépés miatt veszítette el a hitelét, hanem amiatt, hogy hazudott nekik.

Mi lett aztán? Hillary kitartott férje mellett. Később azt mondta, sosem kételkedett férje szerelmében, és a botrány kirobbanása okozta első érzései – a csalódottság és a düh – után, amikor feltette magának a kérdést, hogy együtt tud-e maradni ezzel az emberrel, a válasza igen volt. A párt olyan vádak is érték, hogy csak politikai érdekházasság az övék, de tény, hogy még mindig együtt vannak, immár harmincnégy éve.