Galéria

A legjobb asszociációs társasjátékok – nekünk, nagy gyerekeknek

Forrás:

Gurítsd ki a kockákon lévő szimbólumokat, és kreálj belőlük egy egyedi, összefüggő történetet! A játéknak már több kiadása is megjelent, így aztán egyre bővül a lehetséges témakörök száma, bár a határ tényleg szinte a csillagos ég: csak a fantáziádra van bízva, hogy miként szövöd a mesét!
Forrás:

Úgy hisszük, ez a név, már önmagában elég sokatmondó lehet! :-) Itt vagy mesélsz, vagy asszociálsz, ez pedig a dobásodon múlik. Mókás rajzokon át vezet az utad képzeletbeli helyekre, ahová a játék résztvevőit viszed magaddal. Ebbe a játékba már a nagyobbacska gyerekeket is érdemes lehet bevonni, hogy ők is fejleszthessék a képzelőerejüket!
Forrás:

Ez egy igazi barkhoba, csak éppen szavak nélkül! A képekre való mutogatással áll majd össze a feladvány, amit meg kell fejtened. Azért persze nem kell némán végigülni, és nem is lehet, mert akaratlanul is kibuggyan majd belőletek a nevetés!
Forrás:

Első látásra sokszor elvont, de gyönyörűen megrajzolt képeken elevenednek majd meg a gondolataid, és minden lapra, ami a kezedben van, kitalálsz majd valami egetrengető feladványt, amire a többieknek kell majd rájönniük! De nem lehet sem túl könnyű, sem túl nehéz, mert a végén még alul maradsz a többi versenyzővel szemben. :-)