Galéria

Inspirációk a húsvéti lakásdekoráláshoz

Forrás:

Szerezz pár hagymás növényt és ültesd be egy szép üvegedénybe vagy vázába. Szórj köré fürjtojásokat és kisebb ágakat, majd kötözz rá spárgával vagy raffiával egy húsvéti ihletésű képet.


Forrás:

Ha van otthon egy üvegburád nyert ügyed van, ha nincs egy sima üvegvázát vagy tálat is használhatsz ehhez a dekorációhoz. Fogj pár mohát, néhány tojást és pillangót, amit akár ki is nyomtathatsz vagy meg is rajzolhatsz a gyerekkel. Rendezgesd el szépen ezeket az elemeket egy halomba, végül fordítsd a kompozícióra az üveged.


Forrás:

Egy egyszerű tojással is remekül dekorálhatod az asztalt. Törj fel a tojást, rajzolj rájuk arcot, majd helyezz beléjük pár vágott virágot, vagy ültess a héjjakba apró növényeket és tedd vissza őket a tojástartóba. Hát nem tündéri?


Forrás:

Ugyanezzel a technikával lógatós verziót is készíthetsz, ha akasztóról is gondoskodsz a tojások számára. Ragassz rájuk egy egyszerű szalagot és már teheted is a barka vagy csavart fűz ágakra.


Forrás:

Ha tányérdekorációban gondolkodsz a vendégek számára, fogj pár főtt tojást és készíts neki füleket papírból vagy egy textilszalvétából az alábbi kép alapján.


Forrás:

Ha kültéri dekorációban gondolkodsz, készíts kopogtatót! Szerezz be pár műanyagtojást vagy fess meg néhány igazit, majd ragasztópisztollyal ragaszd egymáshoz őket koszorú alakban, tűzz közéjük pár ágat, majd lógasd fel az ajtódra.


Forrás:

A kertben nagyon jól mutatnak a színes lufik, amit csak rá kell kötöznöd néhány főtt tojásra vagy nagyobb kavicsra – amit azt megelőzően le is festhetsz. A gyerekek biztosan imádni fogják ezt a kerti dekorációt.