Galéria

Melyik szépségikon a lelki társad? Derítsd ki ezzel a teszttel!

Forrás:

1. Audrey Hepburn 

– Egy interjúban azt vallotta, hogy akkor tud igazán feltöltődni, ha szombattól hétfőig egyedül van. 

– „Nem vagyok szexi, ezzel tisztában vagyok. Azt hiszem, inkább olyan vicces a kinézetem. A fogaim mindenesetre elég viccesen néznek ki, és hát egy olyan attribútummal sem rendelkezem, amit egy filmsztártól elvárnak” – nyilatkozta egyszer. 

– Apja báró, anyja bárónő volt, de Hollandiában a II. világháború alatt édesanyjával sokat nélkülöztek (az apja már korábban elhagyta a családot) – volt, hogy virághagymát ettek, és fűből is próbáltak kenyeret sütni. 

– A háború után Londonban és Amszterdamban tanult balettozni. Hogy a család anyagi helyzetén segítsen, fellépett, mint balerina, és musicalekben is táncos szerepekben. Gyerekkora óta rajzolgatott, a háború alatt ez segített elvonni a figyelmét a szörnyűségekről és az éhezésről. Felnőttkorában is festegetett. 

– 5 nyelven beszélt folyékonyan (angol, holland, spanyol, francia, olasz). 

– 1954-ben ment hozzá Mel Ferrer színészhez (1968-ban elváltak), háromszor elvetélt, majd megszületett a fiuk, Sean. Ezután az idejét leginkább a fiával töltötte, a következő években alig vállalt filmszerepet. 

+1: Marilyn Monroe-hoz hasonlóan ő is énekelt „happy birthday”-t JFK-nek, és ugyancsak randevúzott JFK-vel (amikor Kennedy még szenátor volt).


Forrás:

2. Beyonce 

– 5 éves korában már kiderült, hogy van tehetsége az énekléshez, de félt közönség elé állni, úgy kellett a színpadra lökni, amikor 7 éves korában részt vett egy tehetségkutatón . 

– Édesanyja biztatta, hogy énekeljen, s édesanyja divattervező és fodrászszalonjában gyakoroltak a zenekarával, anyukája tervezte és készítette el a lányok ruháit, amiket a Destiny’s Child korszakában is viseltek. 

– 2002 óta él párkapcsolatban a rapper Jay-Z-vel, 2008-ban házasodtak össze, 3 gyermekük van.
– 2008-ban jelent meg I Am… Sasha Fierce című albuma. Az egyik oldalon (I Am…) olyan számok hallhatók, amelyek a valódi személyiségét tükrözik, a másikon (Sasha Fierce) pedig olyanok, amelyek a színpadi „arcát” mutatják. 

– 2000-ben mély depresszióba esett azután, hogy két társa kilépett a Destiny’s Childból, és szakított vele első szerelme (12 éves korától 19 éves koráig voltak együtt). Napokra bezárkózott a szobájába, étel nélkül. 

– Több alapítványt is támogat, és édesanyjával Brooklynban 2010-ben nyitottak egy központot, ahol alkohol- és drogfüggők végezhetnek el egy héthónapos tanfolyamot, hogy új életet kezdhessenek.


Forrás:

3. Kim Kardashian 

– Gyerekként tanár akart lenni, középiskolás évei alatt már édesapja cégénél dolgozott, bőre pikkelysömörös, és emiatt kiskorában sokat csúfolták – ezt a komolyabb énjét és nehézségeit kevesen ismerik. De kétségtelenül vannak allűrjei, például mielőtt felveszi az ékszereit, hajszárítóval átfújja őket, hogy ne legyenek olyan hidegek. 

– 2 lánytestvére és egy öccse van, anyja második házassága révén 4 mostohatestvért „örökölt”, és van 2 féltestvére is. 

– 19 évesen ment először férjhez, 3 év múlva elvált. 7 évvel később ismét férjhez ment, 72 nap után beadta a válókeresetet. Már ekkor randizott Kanye Westtel, akivel 2014-ben házasodtak össze. 3 gyermekül van. 

– Gyűjti a régi Vogue és Harper’s Bazaar-újságokat, és egy 325 ezer dolláros fehér Ferrarival jár. 

– Katolikus lányiskolába járt, és máig vallásos. 

– Paris Hilton stylistja volt évekig, majd két nővérével együtt egy butikot nyitott, ahol ő a vezető stylist. 

– Az Oreo-keksznek nem tud ellenállni.


Forrás:

4. Marylin Monroe 

– A könyvtára körülbelül 500 könyvből állt, és nagyon változatos volt, szerette a költészet, állítólag írt is verseket. Halála előtt pár nappal a „Ne bántsátok a feketerigót!” című regényt olvasta. 

– Mivel anyja nem tudta felnevelni, nevelőszülőkhöz adta, árvaházban is élt. 16 évesen két lehetősége volt: vagy férjhez megy vagy ismét árvaházba kerül. Az előbbit választotta, s egy környékbeli barátja lett a férje. Összesen háromszor volt férjnél (igen rövid élete során – 30 évesen halt meg), de számos további kapcsolata is ismert (Elia Kazan, JFK, Frank Sinatra stb.) 

– Napi 15 alkalommal mosott arcot, mivel félt a bőrhibáktól, és undorodott az izzadtságtól; álmatlanságban szenvedett, és hogy el tudjon aludni, sokszor vett be altatót és ivott rá pezsgőt. 

– Sűrűn előfordult, hogy elkésett vagy meg sem jelent a forgatáson. 

– Szerette az állatokat, több kutyája is volt, az utolsót (egy maltese-t) Frank Sinatrától kapta. 

– Habár egyik legismertebb dalának címe a “Diamonds Are a Girl’s Best Friend”, igazából nem rajongott az ékszerekért, csak két értékékes ékszere volt, egy gyémántgyűrű és egy gyöngysor.