Galéria

Melyik szépségikon a lelki társad? Derítsd ki ezzel a teszttel!

1 / 4

1. Audrey Hepburn 

– Egy interjúban azt vallotta, hogy akkor tud igazán feltöltődni, ha szombattól hétfőig egyedül van. 

– „Nem vagyok szexi, ezzel tisztában vagyok. Azt hiszem, inkább olyan vicces a kinézetem. A fogaim mindenesetre elég viccesen néznek ki, és hát egy olyan attribútummal sem rendelkezem, amit egy filmsztártól elvárnak” – nyilatkozta egyszer. 

– Apja báró, anyja bárónő volt, de Hollandiában a II. világháború alatt édesanyjával sokat nélkülöztek (az apja már korábban elhagyta a családot) – volt, hogy virághagymát ettek, és fűből is próbáltak kenyeret sütni. 

– A háború után Londonban és Amszterdamban tanult balettozni. Hogy a család anyagi helyzetén segítsen, fellépett, mint balerina, és musicalekben is táncos szerepekben. Gyerekkora óta rajzolgatott, a háború alatt ez segített elvonni a figyelmét a szörnyűségekről és az éhezésről. Felnőttkorában is festegetett. 

– 5 nyelven beszélt folyékonyan (angol, holland, spanyol, francia, olasz). 

– 1954-ben ment hozzá Mel Ferrer színészhez (1968-ban elváltak), háromszor elvetélt, majd megszületett a fiuk, Sean. Ezután az idejét leginkább a fiával töltötte, a következő években alig vállalt filmszerepet. 

+1: Marilyn Monroe-hoz hasonlóan ő is énekelt „happy birthday”-t JFK-nek, és ugyancsak randevúzott JFK-vel (amikor Kennedy még szenátor volt).

Neked ajánlott cikkek
Nyári szín hideg köntösben, avagy ezért érdemes sárgát viselni télen

Vannak olyan színek, amiket tipikusan egy-egy évszakhoz kötünk, és nehezen tudjuk elképzelni azt, hogy más szezonba is nyugodtan viseljük. Pedig manapság kár lenne azon aggódnod, hogy "mit illik és mit nem".

Ma van a TV Világnapja: de azt vajon tudod, mennyi időt töltünk tévézéssel?

És azt tudtad, melyik volt a világ legelső tévésorozata? Ezt is eláruljuk!

Melyik szépségikon a lelki társad? Derítsd ki ezzel a teszttel!

Vajon melyikükre hasonlítasz belül?

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!