Galéria

Melyik szépségikon a lelki társad? Derítsd ki ezzel a teszttel!

1 / 4

1. Audrey Hepburn 

– Egy interjúban azt vallotta, hogy akkor tud igazán feltöltődni, ha szombattól hétfőig egyedül van. 

– „Nem vagyok szexi, ezzel tisztában vagyok. Azt hiszem, inkább olyan vicces a kinézetem. A fogaim mindenesetre elég viccesen néznek ki, és hát egy olyan attribútummal sem rendelkezem, amit egy filmsztártól elvárnak” – nyilatkozta egyszer. 

– Apja báró, anyja bárónő volt, de Hollandiában a II. világháború alatt édesanyjával sokat nélkülöztek (az apja már korábban elhagyta a családot) – volt, hogy virághagymát ettek, és fűből is próbáltak kenyeret sütni. 

– A háború után Londonban és Amszterdamban tanult balettozni. Hogy a család anyagi helyzetén segítsen, fellépett, mint balerina, és musicalekben is táncos szerepekben. Gyerekkora óta rajzolgatott, a háború alatt ez segített elvonni a figyelmét a szörnyűségekről és az éhezésről. Felnőttkorában is festegetett. 

– 5 nyelven beszélt folyékonyan (angol, holland, spanyol, francia, olasz). 

– 1954-ben ment hozzá Mel Ferrer színészhez (1968-ban elváltak), háromszor elvetélt, majd megszületett a fiuk, Sean. Ezután az idejét leginkább a fiával töltötte, a következő években alig vállalt filmszerepet. 

+1: Marilyn Monroe-hoz hasonlóan ő is énekelt „happy birthday”-t JFK-nek, és ugyancsak randevúzott JFK-vel (amikor Kennedy még szenátor volt).

Neked ajánlott cikkek
Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek pozitív impulzusokat kapnak, a Nyilasok számára valami véget érni látszik

Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Igazi nő, szexi külsővel: divattippek elegáns megjelenéshez

Biztosan te is dilemmáztál már azon, hogy mit is vegyél fel egy színházba, randira, moziba vagy koncertre? Pár tippet adunk, hogy a pároddal együtt miben menjetek különböző programokra, hogy ne legyetek alulöltözöttek.

5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Melyik szépségikon a lelki társad? Derítsd ki ezzel a teszttel!

Vajon melyikükre hasonlítasz belül?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!