Galéria

5 sorozat, amire a pasid azt hiszi, hogy túl csajos, aztán imádni fogja

Forrás: Modern család

A Pritchett-családban van minden, aminek lennie kell: vicces pillanatok, dráma, nagy családi szeretet, egy csomó testvér, és olyan poénok, amiken hatalmasakat lehet röhögni, de emellett egészen életszerű, a karakterek pedig szerethetőek.
Tuti, hogy a pasid kedvence Jay lesz, vagy épp Manny.
Forrás: Családom darabokban

Egy kicsit Modern családos, de nem véletlenül volt évekig 10/9-es az IMDB-n a sorozat. A Short családról szól, akik talán őrültebbek bármelyik sorozatbeli famíliánál. Egy részben négy kis rész látható, az Shorték mindhárom gyerekének sztoriját mutatja be, és a szülőkét is, majd az utolsó néhány percben természetesen összefonódnak a szálak.
Csak akkor ne nézzétek, ha utáljátok a humort.
Forrás: Törtetők

Jó pasik neked, jó csajok neki, jó sztori mindkettőtöknek. A sármos színész, barátai és menedzsere Hollywoodban próbának szerencsét, és képtelen helyzetekbe keverednek. Olyan izgalmas, hogy egymás után fogjátok nézni a részeket.
Forrás: Nancy ül a fűben

Kicsit krimi, kicsit romantikus, kicsit vígjátékos sorozat a Nancy ül a fűben. A színészek remekül hozzák a karakterüket, minden évad más és más, és az utolsó évad végére együtt fogtok szitkozódni, hogy miért nem így vagy úgy történtek a fordulatok benne.
Forrás: Így jártam anyátokkal

A 2010-es évek Jóbarátokja szinte kötelező darab. Laza, humoros, bármikor bármelyik részt nézhetitek, de azért jobb elölről végignézni az évadokat.