Galéria

Mindened az akciódús izgalom? Mutatjuk a 21. század 5 legjobb szuperhősfilmjét

Forrás:

The Dark Knight

2008 előtt is voltak már ilyen tematikájú filmek, de szerintünk Christopher Nolan The Dark Knightja áthelyezte azt a bizonyos lécet, méghozzá sokkal feljebb, mint addig volt. Heath Ledger Jokerje elképesztő volt, és Christian Bale-t is sokkal jobban szerették a rajongók Ben Afflecknél. Két és fél órán át kevés film láncol oda a székhez, A sötét lovag ennek a kategóriának az iskolapéldája. 


Forrás:

Ant Man

Akik azt hitték, már mindent láttak a témában, azok is nagyot néztek A Hangya premierje után. Peyton Reed rendezése váratlanul sok kreatív megoldással sokkolta a kritikusokat, Paul Rudd rapszodikus karrierje pedig ismét felfelé ívelő pályára állt. 


Forrás:

Deadpool

Voltak a szabályok, aztán jött a káromkodós szuperhős és csúnyán felrúgta az összeset. Ryan Reynolds ámokfutását imádták az emberek, mi már alig várjuk a folytatást. 


Forrás:

The Avengers

A Marvelnek sikerült úgy összerántania a szuperhősök krémjét, hogy a végeredmény nem lett (annyira) tesztoszteronszagú. 2012 blockbustere nálunk épphogy lemaradt a dobogóról (ha már itt tartunk, Gal Gadot Wonder Womanje pedig a top5-ről maradt le kicsivel).


Forrás:

The Incredibles

Több, mint tíz éve készült, mégis időtálló, mert egyszerűen megunhatatlan. A hihetetlen család fedett titkosügynökei rabul ejtették a kicsik és (meglepő módon) a nagyok szívét is, kár, hogy elkaszálták a folytatást.