Galéria

Híres emberek, akik nem az intelligenciájukról lettek híresek

Forrás: Az énekesnő hívő, keresztény családban nőtt fel, ám egy interjúban elmondta, hogy elsősorban a szépsége és tökéletes idomai miatt lett befutott. Ezt persze nem lesütött szemekkel, hanem büszkén mondta. Sőt, még azzal is többször hencegett, hogy soha életében nem volt jó tanuló, és a szőke nős sztereotípiákban gazdag szerepeket is szívesen elvállalta.
Forrás: A The Hills reality show egykori szereplője napjainkban plasztikafüggősége miatt olyan ismert. És alapvetően ebben ki is merül a celeb munkássága. Gazdag szülők gyermekeként sosem az önfejlesztésre és a tanulásra helyezte a hangsúlyt, hanem a külsejére és az ismertségre. Ezt pedig nem is titkolja.
Forrás: A legismertebb Kardashian-lány karrierje Paris Hilton stylistjaként kezdődött. Persze gyorsan hozzátesszük, hogy Robert Kardashian lányaként amúgy sem volt nehéz élete, aztán a magániskolákban tanultak helyett inkább a szexvideóját dobta piacra és lett híres. Nemrég ezzel viccelődött is az SNL egyik adásában.
Forrás: Lindsay a 2000-es években még a legfelkapottabb színésznők között volt. Karrierje elképesztő gyorsasággal ívelt felfelé, aztán Paris Hiltonnal kötött barátságával egy időben az élete is mély zuhanásba kezdett. Drogozni, inni és bulizni kezdett, de ha ez nem lett volna elég, igazi arcára is fény derült több olyan interjú miatt, amelyben büszkén állítja, hogy semmit sem tud arról, ami a világban zajlik. És nem is igazán érdekli.
Forrás: Az énekesnő még karrierje csúcsán nyilatkozta azt, sosem akart eljutni Japánba, mert nem bírja a hal ízét. És tudja, hogy Afrikában mindig mindenki halat eszik.

Na, akkor ezt most gondoljuk át újra!
Forrás: Az örökösnő világ életében imádta magát hülyének beállítani, csakhogy ő alapvetően is büszke a felszínes és sokszor buta megnyilvánulásira, amelyeket több saját realityben is megmutatott a világnak.