Galéria

A határ a csillagos ég – íme 9 méregdrága sztárválás

Forrás:

Minden idők egyik legnagyobb összegét, amelyet válás után megállapítottak, Mel Gibsonnak kellett kifizetnie felesége számára, csaknem 30 év együttélés és hét (!) gyerek után. 425 millió volt a cech. Melnek ezután még két gyermeke született további kapcsolataiból (mármint ennyiről tudunk biztosan).


Forrás:

Spielberg első házassága négy röpke évig tartott (a kapcsolatuk mondjuk már jóval korábban elkezdődött, hol együtt voltak, hol nem), mégis 100 millió röppent át Steven zsebéből Amyébe, állítólag. Mindez 1989-ben történt, amikor ennyi pénz még elképzelhetetlennek számított egy válásért. Egy fiuk született; később Spielbergnek még hat további gyermeket nevelt fel második feleségével, Kate Capshaw-val közösen.


Forrás:

A pár 21 év után adta be a válókeresetet, és a forgatókönyvíró Mathison végül 85 millióval távozott, a Forbes szerint. Mindez 2004-ben történt; ekkor már a színész Calista Flockharttal élt együtt, akivel annak örökbefogadott fiát nevelik. Harrison és Melissa két gyermeket nevelt fel.


Forrás:

A popkirálynő egyes híresztelések szerint 76, mások szerint 92 millió dollárt fizetett a brit rendezőnek. A későbbiekben is kemény harc ment köztük Rocco fiuk felügyeleti jogáért.


Forrás:

A vállalkozóból lett elnök még 1992-ben vált el első feleségétől, Ivanától; a csatározás nem csak drága volt, de drámai is. Trump egyrészt megcsalta az asszonyt későbbi második feleségével, Marla Maplesszel. Ivana később egy interjúban elmesélte, hogy Maples egy szép napon odaállt elé és ezt mondta: „Marla vagyok és szeretem a férjedet. Hát te?” A megegyezéses válás állítólag 25 millió dollárral zárult. Trumpnak összesen öt gyereke és kilenc unokája van; a cseh származású Ivanától három gyermeke született.


Forrás:

A kosárlabdasztár 2006-ban szakított feleségével 17 évi együttélés után. Ez volt a második válókeresetük: 2002-ben Juanita már kezdeményezte a válást, de aztán kibékültek. 168 millió dollár ütötte Juanita markát, ami azidőtájt rekordnak számított. Jordanék két fiút és egy lányt neveltek együtt, és Jordannek jóval később, 2014-ben ikerlányai születtek második feleségétől.


Forrás:

A 2008-as válóper a mai napig minden idők legdrágább sztárválásának számít; McCartneynak majdnem 50 millió dollárt kellett kiköhögnie és később az évtized legnagyobb ballépésének nevezte a házasságot. McCartney és Mills kislánya, Beatrice az anyukájánál maradt.


Forrás:

A golfsztár és párja 2010-ben jelentették be hatéves házasságuk végét, amikor kiderült, hogy Woodsnak számtalan szeretője van. A közös megegyezés 110 millióba került Tigernek. A két gyerek fölött megosztott felügyeleti jogot gyakorolnak.


Forrás:

Heard 2016-ban adta be a válókeresetet, ekkor mindössze 15 hónapja éltek házasságban. Végül közös megegyezéssel sikerült felbontani a házasságot, amelynek eredményeként a színésznő 7 milliót kapott. A pénzt jótékonysági célokra ajánlotta fel. A közös megegyezéshez azonban hosszú, kacskaringós és csúnya csatározásokkal szegélyezett út vezetett; Heard párkapcsolati erőszakkal vádolta Deppet és viszont. A két ex a megegyezéssel egyidőben titoktartási nyilatkozatot is aláírt.