Galéria

Ilyen tojást egyél a horoszkópod szerint!

Forrás:

Nagy befektetést tervezel? Hallgass az ösztöneidre, vedd komolyan a dolgokat és légy innovatív. A figyelmed összpontosítsd a fontos dolgokra, de kényeztesd is magad apróságokkal, mint például egy tökéletesen elkészített tükörtojás.


Forrás:

Ez a cikk a Halak hónapjában íródott, tehát boldog születésnapot Halak jegy szülötte! Ebben a hónapban a megújulás pozitívan hat rád, már-már gyógyító erővel. Magabiztos vagy, sugárzó és szokatlanul izgatott. A lelkesedésedet pedig a környezeted is észreveszi. Mindig másokat helyezel előtérbe, de most figyelj csakis magadra! Menj el gyógyfürdőbe, lazíts a szabadban és természetesen egyél jókat! A neked való tökéletes fogás a tojásos szuflé lesz!


Forrás:

Ebben a hónapban sok időt fordítasz magadra és a dolgaidra. Használd ki ezt az időszakot és ahelyett, hogy folyton társaságban lennél, inkább pihenj, töltődj fel, készíts magadnak finom ételeket, például egy remek buggyantott tojást, aminek elkészítéséhez magabiztos kezekre és némi gyakorlatra lesz ugyan szükség, de ez az étel mindenért kárpótol majd. Így csináld: forralj vizet, csepegtess bele pár csepp ecetet, majd a nem lobogó, csak épphogy gyöngyöző vízbe, készíts vízörvényt. Zuttyantsd bele a tojást és főzd pontosan 3 percig.


Forrás:

Mindenki veled szeretne találkozni? Akkor mozdulj ki, felejts el mindent, ami nyomaszt, hagyd magad mögött a munkát egy időre. Mivel számodra fontos a jó ízlés és a szórakozás, menjetek el például enni egy jót vagy hívd át a barátaidat magadhoz egy jó kis skót tojásra, ami valójában egy fasírtba ágyazott főtt tojást takar!


Forrás:

Nehéz beszélgetést folytatsz mostanság a partnereddel vagy egy közeli barátoddal? Ne hagyd, hogy elszabaduljon a pokol és hogy kikészüljenek az idegeid. Néha kell egy kis súrlódás ahhoz, hogy megerősödjön a kapcsolatotok, de veszekedés helyett inkább készíts magatoknak egy tüzes ördög tojást!


Forrás:

Ebben a hónapban különös hangsúlyt fektetsz a karrieredre. Attól függetlenül, hogy az álmaidat szeretnéd megvalósítani, vagy csak valami újba szeretnél belevágni, szükséged lesz a kreativitásodra, amit akár egy jóféle étellel is előhívhatsz. Készíts quiche-t sajttal, baconnel reggelire, ebédre vagy vacsorára, majd dőlj egy picit hátra. Egy dolgot azonban ne csinálj: ne aggódj semmin!


Forrás:

Úgy tűnik ebben a hónapban sokat dolgozol, de csak úgy ragyogsz belülről. Koncentrálj a fontos dolgokra. Ez az időszak fontos lehet a személyi fejlődésed és a romantika szempontjából is. Tervezz egy kellemes estét egy japán étterembe és egyél Csavanmusi (Chawanmushit) vagyis japán gőzölt tojást vagy készítsd el otthon te magad.


Forrás:

Tölts időt a szabadban és mozdulj ki mielőtt megörülnél a négy fal között. Menj moziba vagy sétálj egy nagyot egy közeli erdőben. Töltődj fel, menj társaságba, mert most nagy szükséged van rá! Hívd át a barátaidat egy vasárnapi villásreggelire és egyetek Gordon Ramsay féle szuperlágy rántottát, és igyatok hozzá egy finom mimóza koktélt pezsgővel és narancslével.


Forrás:

Ez a hónap tökéletes arra, hogy egészségesebb szokásokat vezess be a mindennapjaidba. Bármit is tervezel, merülj el benne nyakig, például kezdj el jógázni és egyél jókat. A főtt tojás tökéletes reggeli vagy vacsora számodra ebben az időszakban.


Forrás:

Lazíts, romantikázz, élvezd az életet és mozdulj ki a komfortzónádból. Légy nyitott a változásokra és üss össze egy omlettet magatoknak reggelire, szalonnával, gombával és ricottával! Ez mindkettőtöknek jót fog tenni.


Forrás:

Egy nagy projekten dolgozol, vagy csak megpróbálod kitalálni, mi a következő lépés? A jó hír, hogy a bizonytalanság és izgalom ellenére rájössz, hogy semmit sem kell aggódnod, úgyhogy menj előre, lazíts, és engedd meg, hogy a dolog maguktól történjenek. Ha még soha nem csináltál korábban shakshukát, itt az ideje, hogy kipróbáld ezt a rendkívül ízletes paradicsomszószos, sült paprikás ételt, buggyantott tojással. Mártogass az ételbe ropogós kenyeret vagy pitát. Én biztosan így fogok tenni ma este (is)!


Forrás:

Érdemes nyitottnak lenned és azt tenned, amihez csak kedved van. Menj előre, tervezgess, például utazz el valahova, próbálj ki olyan dolgokat, amit előtte még soha, akár egy jó kis indiai kaját: az egg dosa-t, vagyis a tojásos vegetáriánus palacsintát.