Galéria

Az 5 legbújósabb kutyafajta

Forrás: A tacsik igazi bújóbajnokok, akik mindig igénylik a gazdi simogatását. Az idegenekkel szemben egy kicsit távolságtartóbb, de a gazdijukat nagyon imádja, és ha csak teheti, az ölében ül.
Forrás: A Goldenek mindig is híresek voltak barátságos viselkedésükről, és rendkívül önzetlenek. Egyetlen dologra vágyik csak: hogy minél több időt tölthessen a gazdikkal, és legalább a mancsával hozzájuk érhessen.
Forrás: A pitbullokkal kapcsolatban sok sztereotípia él, pedig valójában az, hogy miként neveled, sokat számít a jellemében. A legtöbb pitbull pedig rendkívül ragaszkodó, és folyton a gazdi figyelmét akarja felkelteni. Úgyhogy ne légy meglepve, ha ülsz a kanapén, és a fejét az öledbe teszi, vagy azon kapod, hogy téged néz.
Forrás: Néha egy kicsit hangosak, máskor egy kicsit rosszalkodnak, de tény, hogy a csivava az egyik legbújósabb kutyafajta! Az apró kiskutya imádja, ha az öledben aludhat!
Forrás: A labradorok nagyon sok tekintetben hasonlítanak a Golden Retrieverekre, így nem csoda, hogy épp annyira bújósak is! Kölyökként imádnak az öledben ülni, felnőttként pedig ugyancsak nem szívesen mondanak le erről. Nem szokásuk érzékelni, hogy már túl nagyra nőttek!
Forrás: Nem azok az igazán aktív, rohangálós típus ez a fajta, épp ezért nem bánja, ha otthon pihentek. De a lényeg számára az, hogy a gazdájával lehessen, és lehetőleg mellette, a kanapén!