Galéria

Törölt Disney-jelenetek, amik megváltoztatták volna az egész filmet

Forrás: Az oroszlánkirály eredeti befejezésében azt láthattuk volna, hogy Zordont felemésztik a lángok, miután Szimbával megküzdött. Végül ezt túl erősnek ítélték meg a készítők, és kegyesebb halállal ruházták fel a karaktert.
Forrás: A sztori szerint Judy és Nick belebotlottak volna egy "megszelidítő rendezvénybe", ami azt jelenti, hogy az 5 éves ragadozók nyakára egy olyan nyakörvet tesznek, ami korlátok közé szorítja őket. Végül túl sötétnek ítélték meg ezt a jelenetet, és kivágták a filmből.
Forrás: A filmben eredetileg lett volna egy olyan jelenet, amiben a kutyák elképzelik, milyen lenne a világ, ha fordítva lennének a szerepek köztük és az emberek között.
Forrás: Korábban úgy tervezték, hogy Vaianának hat idősebb bátyja van, akik megtanítják őt a vitorlázásra, és minden másra. Végül mégis kivágták őket a sztoriból.
Forrás: Walt Disney és az animátorok kitaláltak egy jelenetet, ami szerint Geppetto azon gondolkodik, hogy megeszi saját aranyhalát, amikor a bálna gyomrában reked.
Forrás: A rajzfilmben Elsa karaktere sokkal kegyetlenebb lett volna, mint amilyen végül lett. Egy jelenetben például Hans két őrét megkínozta volna szuperképességeivel.
Forrás: Terv szerint az első képkockákban azt láthattuk volna, ahogy Bob épp húst szeletel, amikor véletlenül levágja az ujjait, és közben egyáltalán nem érez fájdalmat. Ebből derült volna ki, hogy a karakter szuperhős; de ez azért elég ijesztő lett volna a gyermekközönségnek.