Galéria

10 szépségtitok, amiket eddig senki nem mondott el neked

Forrás: Ha még csillogóbb hatást szeretnél elérni az arcodon, a highlighterhez használt ecsetet vizezd be, és vizesen vidd fel a port.
Forrás: Sose használj ajakceruzát, amikor matt rúzst viszel fel, bárki bármit is mond. Nagyon természetellenes és kicsit fura is lesz a hatás tőle. A matt rúzsokat elég magukban használni, kontúrceruza nélkül.
Forrás: Keverj össze egy-két csepp kókuszolajat és egy adag korrektort, (keverd egy apró üveglapon vagy a kézfejeden) majd így vidd fel az arccsontod feletti területre, és még olyan helyekre, amiket szeretnél kiemelni az arcodon. Például az ajkaid közepe fölötti kis területet vagy az orrcsontodat. Ettől ragyogó, de nagyon természetes lesz a hatás.
Forrás: Egy teljesen tiszta, festéktől mentes szempillaspirál kefére fújj hajlakkot, és azzal fésülgetve formázd olyanra a szemöldöködet, amilyenre akarod. Egész nap tartani fog a formája.
Forrás: Ha olajos a bőröd, mindig vizes alapú alapozót használj, ha viszont száradásra hajlamos, válaszd az olajos bázisút.
Forrás: Ha nem szemhangsúlyos sminket készítesz, de azért valahogy hangsúlyoznád a szemeidet, egy kevés matt bronzosítóval húzd ki az alsó szempillasorodat, mert ettől szép, nyílt lesz a tekinteted.
Forrás: Ha apró ráncok vannak a szemed körül, ne alkalmazz fényes vagy csillogó textúrájú szemhéjfestékeket, maradj inkább a mattaknál, mert sokkal jobban mutatnak rajtad.
Forrás: A sminkelést kezdd a szemeddel, és csak utána vidd fel az alapozót és pirosítót, hiszen a szemsminked, ha az arcodra hullik, könnyen le tudod törölni, és nem a lealapozott arcodat kened össze.
Forrás: Nem megy még tökéletesen a cicaszem? Vágj egy apró darab celluxot, ragaszd fel a szemed külső sarkához, és a cellux élét sablonként használva húzd meg a tusvonal külső ívét.
Forrás: A szemhéjpúder ecseteket mindig a végüknél fogd, jó messze a fejüktől, mert úgy sokkal könnyebb dolgozni velük, és szebb lesz az eredmény.