Galéria

Te hova mennél? Ismerd meg 2019 legnépszerűbb utazási célpontjait

Forrás: A dán fővárosba hetente egészen sok fapados járat is közlekedik, kedvező áron, és nagyon is érdemes megismerkedned a hygge életérzéssel, amit a dánok képviselnek.
Jó kaja, elképesztő Insta-fotók, kedves emberek - ezeket biztosan megtalálod.
Forrás: Ha a távol-keletet vennéd célba, kezdj el Shenzenben is gondolkodni. A kínai nagyváros idén került fel a Lonely Planet listájára, a szerzők szerint pont annyira nyüzsgő, amennyire jól esik, és a hipsterek, indie-kedvelők legnagyobb kedvencévé válhat.
Forrás: Szerbia szép kis városa akár autóval is megközelíthető, és kulturális fővárossá kezdi magát kinőni. Gyönyörű tereket láthatsz, és egyre több zenei fesztivált is tartanak ott.
Forrás: A nepáli város egy igazi csoda. Olyan tájakat láthatsz, miközben egy igazi metropoliszban csatangolsz, hogy örökre megjegyzed. Ha imádsz régi templomokat nézni, egzotikus kultúrákkal, vagy épp vallásokkal ismerkedni, ez a te helyed lesz.
Forrás: A hatalmas várost zöld erdők és gyönyörű vizek veszik körbe, illetve fantaszikus kikötőket is láthatsz, két felhőkarcoló nézés között.
Forrás: Csak ide a szomszédba ugranál át? Irány Zadar. A Lonely Planet tavaly figyelt fel a kozmopolitává vált horvát városra, amelynek az óvárosában sétálva egy történelmi filmben érezheted magad.
Forrás: Tavaly Marrákes vezette a listát, idén egy másik marokkói városra hívják fel mindenki figyelmét. Csodás épületek között barangolhatsz marokkó északi részén, és kipróbálhatod a tradícionális konyhát.