Galéria

Ki lennél a Stranger Thingsből a horoszkópod szerint?

Forrás:

Mike: minden csapatnak szüksége van egy vezetőre és nincs jobb vezető nálad. Szenvedélyes, impulzív vagy, aki Mike-hoz hasonlóan bátran veti bele magát a kalandokba. A bátorságod és határozottságod mindig sikerre vezet.


Forrás:

Will: szeretsz otthon lenni, de valószínűleg senki nem akar Willnél jobban hazatérni. A második évadban is a feje tetejére áll a világa, de a család és a barátok támogatásával sikerül túllendülnie a nehézségeken. Mindketten utáljátok a túlbonyolítást és a nagy változásokat, nyugodt életre vágytok a család körében, ahol kibontakoztathatjátok a kreatív éneteket is.


Forrás:

Nancy: az új élményekhez és trükkös problémákhoz nyitottan állsz hozzá, gyorsan megtalálod azokat az információkat, amik előrébb juttatnak. Nancyhez hasonlóan szeretsz tanulni és nem félsz felhasználni a tudásodat a világ Demogorgonjai ellen.


Forrás:

Jonathan: az érzékenység és szenvedély egyaránt jellemző rád és az sem riaszt vissza, ha mások sebezhetőnek találnak. Lojális vagy a szeretteidhez, ugyanakkor könnyen elbizonytalanodsz, ha úgy érzed, valaki nem viszonozza az érzelmeidet.


Forrás:

Joyce: nincs más, aki hűségesebb és védelmezőbb lenne nálad – kivéve Joyce. A nehézségek ellenére képes vagy optimista maradni és hajlandó vagy tenni a problémáid megoldása érdekében.


Forrás:

Barbara: kissé visszahúzódó vagy és idő kell, mire megnyílsz mások előtt. Nagylelkűségedet sokan kihasználják – ugyanígy járt Barb is Steve buliján. Praktikus, kedves vagy és mindig a legjobbat látod másokban.


Forrás:

Dustin: minden helyzetben igazságosan döntesz, az életedben a harmóniára törekszel és szeretnéd, ha mindenki jól érezné magát. Gyakran te vagy a legvidámabb a baráti körödből, pont, mint Dustin.


Forrás:

Steve: hajlamos vagy irányítóként viselkedni, a féltékenység hatására viszont előkerül a fullánkod, amivel megbánthatsz másokat. Ahogy Steve-et, téged is körülleng a misztikumok világa.


Forrás:

Max: vicces, okos és független vagy, akár Max. Mindig ügyesen megtalálod az összhangot a szabadság és a barátaid között. Szerencsére a nyitott, extrovertált természeted is sokat segít ebben.


Forrás:

Lucas: Amikor a barátod egy furcsa gyíkot talál a kukában, te vagy az első, aki azt javasolja neki, hogy mondjátok el másoknak is, hátha tudnak segíteni. A szabályok és stabilitás iránti szerelmed miatt nagyon felelősségteljes vagy.


Forrás:

Hopper: Mindenki tudja, hogy nem szereted betartani a szabályokat, ugyanakkor vezető természet vagy, aki az igazságért harcol és másoknak is szeret segíteni. Az intuíciód, praktikusságod és szenvedélyed mindig megmutatják, mi a legjobb megoldás.


Forrás:

Eleven: mindig kötődtél a természetfeletti dolgokhoz. Mindkettőtöknek jól működik a hatodik érzéke, azonban ez az ajándék elég kimerítő lehet, mások érzelmeit meghallgatva muszáj kipihenned a fáradalmakat.