Galéria

Így jössz ki anyukáddal a horoszkópod szerint

Forrás:

Tűz jegyűek

Kos

Már egészen kis kortól önállóságra törekedtél, be akartad kötni a saját cipőfűződet az oviban és nem szívesen fogadod meg anyukád tanácsait. A zodiákus első jegyeként mégis te vagy a bébi a csillagjegyek között. Azon ritka alkalmakkor, amikor mélyponton vagy válságban vagy, akkor bizony szükséged van az anyukádra és arra, hogy elkényeztessen. Ennek örömmel eleget is tesz, mert a Kos anyukájának nem sok alkalma nyílik arra, hogy karjába zárja önfejű, főnökösködő gyermekét.

Oroszlán

Meglepő a kapcsolatod anyukáddal, mert annak ellenére, hogy imádsz a középpontban lenni és bulizni, vele sokkal inkább mély, erős, bensőséges és érzelmes a kapcsolatod. Előfordul, hogy hajnalig fent maradtok az élet nagy dolgairól beszélgetve. Ugyanakkor ez többnyire csak később alakul ki, a fiatal Oroszlánok hajlamosak zárkózottabbak lenni az anyukájukkal.

Nyilas

Ahhoz képest, mennyire nagyszájú és verbális vagy egyébként, anyukádhoz sokkal inkább szavak nélkül kapcsolódsz. Jobb ötlet számotokra elmenni közös jóga- vagy táncórára, esetleg kerámiára, mozdulatokon és művészeteken keresztül jobban megértitek egymást. Telepatikusnak érzed a kapcsolatotokat, mert érzed, mit gondol épp.


Forrás:

Föld jegyek

Bika

Általában szupernyugodt vagy mindennel kapcsolatban, és ez az anyukáddal való kapcsolatodra is igaz. Nagyra értékeled, ha anyukád képes gondoskodni magáról és jól érzi magát a bőrében, ez téged is feltölt energiával. Anyukádat egyedül az dühíti fel, hogy elképesztően nyugodt maradsz még a viták hevében is, szeretné, ha aktívabb lennél.

Szűz

A zodiákus remetéje vagy. Általában a nyugodt környezetet részesíted előnyben, szeretsz otthon maradni. Annál furcsább, hogy mennyire szívesen utazol el vagy csinálsz a komfortzónádon kívül eső dolgokat, ha anyukád veled van. Akkor tudsz igazán felélénkülni, ha ismerős környezetben vagy, és anyukád pont ezt jelenti a számodra. A Szűz anya, Szűz lány páros tökéletes, mert imádják látni, ahogy önbizalmat keltenek egymásban.

Bak

Nagyon tüzes a kapcsolatotok, mert egyikőtök sem bírja az éles kritikát. Mivel imádod a kiszámíthatóságot és a következetességet, boldogtalanná tesz, ha anyukádban ezek nincsenek meg, pláne ha még bírálja is ezeket a tulajdonságaidat. Ha viszont megvannak, akkor őrületesen jó tud lenni az együtt töltött idő, pláne, ha nem ítélkezik feletted.

 


Forrás:

Levegő jegyek

Ikrek

Imádsz beszélgetni és szerencsére anyukád szeret hallgatni téged. Mivel szeretsz mindent elmondani neki, az évek alatt kiváló hallgatóság vált belőle, ráadásul nem is ítélkezik feletted. Mivel azt nem lehet rád mondani, hogy két lábbal állnál a földön, ezért jól jöhetnek neked az olyasfajta anyai bölcsességek, mint 'Tégy egy lépést hátra és nyugodj meg'.

Mérleg

Fontos neked, hogy beszélgethess anyukáddal arról, hogyan lehetsz sikeres és még fontosabb, hogy tapasztalatból beszéljen. Azt szeretnéd látni, hogy önállóan ér el sikereket és nevet szerez magának, ami – ha így van – mérhetetlen büszkeséggel és csodálattal tölt el téged. Próbálsz mindig nagyon előzékeny lenni, ezért ha azt látod, hogy anyukád saját magát helyezi előre, az inspirálólag hat rád.

 

Vízöntő

Anyukád valószínűleg nyugodt természetű, érzékeny és jól ismeri magát, békés. És bár te is nyugodt vagy, azért mindig is szerettél vad dolgokat 'feltalálni' a szobádban vagy éppen őrült receptekkel kísérletezni. Alapvetően egyikőtök sem túl feszült, de anyukádat egy kicsit azért mégis jobban izgatják a dolgok, mint téged. A közösen eltöltött kényeztető programok illenek a kapcsolatotokhoz.

 


Forrás:

Víz jegyek

Rák

A Mérlegekhez és a Bikákhoz hasonlóan a Rákok is szeretik azt látni, hogy anyukájuk boldogul egyedül az életben és merész. Akkor tudsz felnézni rá, ha anyukád szociális, szeret eljárni otthonról és van élete. Mivel rendkívül nosztalgikus alkat vagy, anyukád segíthet kihúzni egy szomorúságspirálból, rávesz arra, hogy újra a jövőre koncentrálj. Nem igaz a sztereotípia, hogy feltétlenül közel állnál anyukádhoz, mert ez nem mindig igaz. Előfordulhat, hogy inkább tartasz tőle, neki pedig mindent meg kell tennie, hogy ne titkold el előle az érzelmeidet.

 

Skorpió

Anyukád kicsit furi, de csak azért, mert te is egy kicsit furi vagy. Anyukád elképesztően excentrikus, amit lehet, hogy társaságban szégyellsz kicsit, de titokban imádod, hogy ilyen. Anyukád nem csinál mindent szokványosan, de te sem! Igazán játékos, jó hangulatú atmoszférát tudtok ti ketten teremteni, amiben mindketten kényelmesen lehettek önmagatok. Ha ezt nyilvánosan teszitek, néhányan lehet, hogy megbámulnak, de ez titeket nem érdekel, sőt, egymás furaságából táplálkoztok..

Halak

Az Ikrekhez hasonlóan nagyon fontos neked, hogy tudj beszélgetni anyukáddal. Imádod, hogy anyukád olyan okos, szereted tudni, hogy bármikor felhívhatod és tudni fogja a helyes választ. Imádod őt, de nem akarsz péntek este 11-kor is telefonon csevegni vele, amit nehéz megértenie, akárhányszor is kelljen elmagyaráznod neki,