Galéria

6 rossz szokás, ami visszavetheti a fejlődésed a munkában

Forrás:

Szerinted a főnököd az út felfelé

Ha jól kijössz vele, még nem jelenti azt, hogy örökre biztonságban vagy. Muszáj, hogy megismerj több vezetőt, aki később segíthet az előléptetésben.


Forrás:

Nincsenek céljaid

Ha egy mókuskerékben tengeted az életedet célok nélkül, akkor hogyan várhatnád el a sikert? Találj kisebb célokat – vagy akár egy nagyobbat, majd gondold át, miként érheted el.


Forrás:

Negatív vagy

Ha folyamatosan panaszkodsz és mindent kritizálsz, egy idő után még a legtürelmesebb kollégáidnak is az agyára mész. Legyél mindenkivel kedves – és tűnj lelkesnek!


Forrás:

Kihagyod a bulikat

Persze, sokan nem szeretik a céges rendezvényeket, viszont rengeteget erősítheted a már meglévő kapcsolataidat ekkor, s akár újakat is szerezhetsz. Ha nem építesz ki kapcsolati hálót, nem is fognak megismerni és eszükbe sem jutsz az előléptetésnél.


Forrás:

Nem veszel ki szabit

Sajnos ez elég hamar kiégéshez vezethet, ekkor viszont a legkevésbé álmodozol az előléptetésről. A szabadság lényege, hogy feltöltődj és újult erővel állj munkába. Hidd el, jobb, ha pihensz 1 hetet!

 


Forrás:

Az emailek

Két fontos dolog van: az emojik használata és a köszönés mellőzése – ha ezeket mindig elsütöd, ne lepődj meg, ha nincs több fizetésed. Előbbi esetben komolytalannak, éretlennek tűnhetsz, utóbbi kapcsán pedig sokan inkább bunkónak tartanak.