Galéria

Izgalmas filmek, ha szereted a pszichológiai thrillereket

Forrás: Lisa Reisert (Rachel McAdams) egy éjszakai géppel utazik Miamiba, amikor összeismerkedik a jóképű és megnyerő Jacksonnal (Cillian Murphy). A lánynak meggyőződése, hogy a sorsnak köszönhetik, hogy egymás mellé szólt a jegyük, és ennyire egy hullámhosszon perdülnek; azonban egy váratlan fordulat által kiderül, hogy mindent a férfi tervezett el. Jackson egy terrorista, aki elrabolta Lisa apját, és őt akarja bábként használni arra, hogy megöljön egy bizonyos személyt.
Forrás: Ingrid (Aubrey Plaza) teljesen megőrül az Instagram-sztárért, Taylor Sloane-ért (Elizabeth Olsen), ezért a közösségi oldalakat igénybe véve folyamatosan leselkedik utána. Olyannyira a közelébe szeretne férkőzni, hogy rövidesen Los Angelesbe költözik, ahol immár testközelből figyeli Taylort. Rengeteg trükköt, cselszövést talál ki, amelyekkel szép lassan a bizalmába férkőzhet, majd fokozatosan az egész életét tönkreteszi.
Forrás: Claire Peterson (Jennifer Lopez) költözése után megismerkedik a 19 éves, jóképű szomszéd sráccal, Noahval (Ryan Guzman). Rövidesen kisebb románcba keverednek egymással, ám a nő viszonylag hamar ráébred arra, hogy ez így nem helyes. A fiú viszont nem hajlandó elfogadni a szakítás tényét, és teljesen megszállottá válik, emiatt pedig még az erőszaktól sem riad vissza. Nagyon izgalmas film, szuper színészekkel!
Forrás: Sy (Robin Williams) egy fényképek előhívásával foglalkozó helyen dolgozik, ahol teljesen megszállottá válik egy olyan családdal szemben, akiknek képeit már évek óta előhívja. Amikor rájön arra, hogy az édesapa talán titkos románcot folytat, nyomozásba kezd, ami elég veszélyessé válik. A filmben Robin Williams alakítását nagyon dicsérték a kritikusok!
Forrás: Allison Jones (Bridget Fonda) egy fiatal nő, aki a vőlegényével való szakítás után új lakótársat keres. Ekkor ismeri meg Hedra Carlsont (Jennifer Jason Leigh), akivel nagyon hamar, szoros barátság alakul ki közöttük. Azonban a dolgok gyorsan veszélyes fordulatot vesznek Allison számára, miután kiderül, hogy Hedra titkon a megszállottjává vált.
Forrás: Stephen King egyik legsikeresebb regényét még a 90-es évek elején filmesítették meg, az Oscar-díjas Kathy Bates-szel. A sztori szerint Paul Sheldon, az író autóbalesetet szenved, és már majdnem meghal, amikor Annie Wilkes rátalál. A nő (aki komoly mentális gondokkal küzd) elviszi őt saját otthonába, majd hamar ráismer a férfiben kedvenc írójára. Ahelyett, hogy hívná a mentőket, ő maga kezdi el ápolni Pault, fogva tartja, írásra kényszeríti, és közben a kínzástól sem riad vissza.
Forrás: Nicole Walker (Reese Witherspoon) megismerkedik a nála pár évvel idősebb David McCallel (Mark Wahlberg), aki igazi főnyereménynek látszik: megnyerő, jóképű, és rendkívül izgalmas személyiséggel. A lány apjának viszont rossz előérzete van, és igyekszik megóvni őt a férfitől, akiről rövidesen kiderül, hogy szociopata jellem. David ugyanis még véletlenül sem az, akinek látszik.