Galéria

10 dolog, ami nagyon idegesíti a drogériákban dolgozókat

Forrás: Amikor a vásárló a kassza mellett lévő összes tárgyat összefogdossa, majd végül nem vesz belőlük semmit.
Forrás: A vásárló berak 20 dolgot a kosarába, majd a kasszánál kipakoltat az eladóval tizenötöt, hogy mégsem kell neki. Nem lehetett volna hamarabb dönteni?
Forrás: Amikor megpróbálják a vásárlók rábeszélni az eladót, hogy adjon valami kedvezményt. Mégis hogyan?
Forrás: Mikor valami nem tetszik egy terméken a vásárlónak, és ezért a drogériai eladót osztja ki. Mégis hogyan tehet ő róla?
Forrás: Amikor egy csomó vásárló nem oda teszi vissza a terméket, ahol találta, ezért órákig kell pakolni utánuk. Mit keresnek azok a rúzsok a szájvizek mellett? És ki tette a vécépapíros sorra a fogkrémet, ami mégsem kell neki? Nagyon bosszantó.
Forrás: Láttál már olyanokat, akik fogják a rúzs tesztereket, és egyenesen felkenik az ajkaikra? Nos, ez a látvány sem a kedvence a drogériában dolgozóknak, ugyanis ez nagyon, de nagyon nem higiénikus.
Forrás: Totál kiborítja az eladókat, mikor egy vásárló bemegy, végigpróbál magán pár parfümöt és egy rakat sminket, majd kivonul vásárlás nélkül.
Forrás: Ha az egyik termékből már kifogyott a készlet, de a vendég megpróbál meggyőzni, hogy járj utána a raktárban most azonnal, hogy nincs-e még egy eldugott darab. Hiába mondja el neki az eladó, hogy nincs, a vásárló akkor is úgy érzi, hogy valahol mégis rejteget egyet.
Forrás: Amikor úgy érkezik valaki, hogy eszik, és látják, hogy a szendvicséből a majonéz fixen azonnal lecsöppen a földre.
Forrás: Amikor valaki vissza akar cserélni valamit, de persze blokk nélkül, majd reklamál, hogy ez miért nem csak úgy simán megy.