Galéria

Ez a romantikus film illik hozzád a csillagjegyed szerint

Forrás:

Téged nem könnyű hosszú időre lekötni egy kapcsolatban, de ha egyszer szerelmes leszel, akkor a rózsaszín ködtől nem látsz tisztán. Ezért nem okozott gondot az, hogy azonosulj a Lepattintva című film főszereplőjével, Peterrel, aki egyszerűen nem tudja kiheverni, hogy élete szerelme szakított vele. Ezért Hawaiira utazik, hogy gyógyuljon a lelke, miután a lány máris valaki mással van együtt.
Forrás:

Hűséges, nagyon érzelmes típus vagy, és a párkapcsolatod mindig is fontos volt számodra. Ezért is imádod annyira a Szerelmünk lapjait, amiben mindkét főszereplővel azonosulni tudsz. Noah beleszeret Allie-be, aki egészen más társadalmi helyzettel rendelkezik, de így is megőrülnek egymásért. Átérzed azt is, amikor nincsenek együtt, de nagyon vágynak a másikra, és nem tudtál nem sírni a végén. Mert saját magadat láttad az őszinte érzelmek tükrében.
Forrás:

Laza vagy, és szeretsz flörtölni, ismerkedni, ezért nehezen kötöd le magad egy párkapcsolatért. Azonban a te esetedben nem ritka, hogy egyszerre több férfi is udvaroljon neked, te pedig nem tudod, kit válassz. Az eszed és a szíved egészen mást súg, ezért is imádod annyira a Kémes hármas című filmet, amiben Lauren hasonló helyzetbe kerül, miután két jóképű férfi is udvarolni kezd neki. Sosem tudod, mit akarsz, és minden csak egy kis ideig érdekel, ezért is ismertél magadra a történet több karakterében is.
Forrás:

Nagyon romantikus alkat vagy, őszinte érzésekkel, de mégis nehezen nyílsz meg mások előtt. Falat emelsz a szíved köré, hogy ne törjön össze, emiatt viszont sok lehetőséget el is szalasztasz. Épp ezért passzol hozzád a Rögtönzött szerelem című film. Noha Kumail és Emily számtalan nehéz helyzetet élnek meg társadalmi helyzetük, valamint a lány betegsége miatt is, mégis képesek mindent humorral megoldani. Akárcsak te!
Forrás:

Nem is kérdés, hozzád legjobban Bridget Jones karaktere passzol. Ő ugyanis igazán laza, vidám, és mindig optimista; annak ellenére is, hogy többször összetörik a szívét. De ő mindig talpra áll, megrázza magát, és készen áll a következő kalandra, legyen az szerelmi vagy karrierrel kapcsolatos. Emiatt pedig nem ritka, hogy több férfi is igyekszik udvarolni neked.
Forrás:

Nem szeretsz elhamarkodottan dönteni, inkább mindent átgondolsz, lassabban határozod el magad, és a logikus gondolkodás híve vagy. Ezt az elvet próbálod használni a szerelmi életedben is, de kevesebb sikerrel, hiszen már rájöttél, hogy a szívednek nem tudsz parancsolni. Ezért passzol hozzád jól a Mindenütt nő című romantikus film. Melanie úgy tervezi, hogy hozzámegy a sikeres, gazdag, jóképű Andrewhoz, ám előtte haza kell utaznia, hogy elválhasson egykori szerelmétől. Persze onnantól kezdve, hogy találkozik vele, az emlékei visszatérnek, és többé nem tudja irányítani az érzéseit.
Forrás:

Mérlegként számodra nagyon fontos, hogy mindig minden egyensúlyban legyen: a karriered és a szerelmi életed egyaránt. Ez viszont nem könnyű, hiszen szuper karrier és tökéletes párkapcsolat együtt nehezen jöhet össze bárkinek. A csúf igazság főszereplőjében viszont ezért ismersz magadra. Hiszen adott egy jófej, vicces, laza nő, akinek szuper karrierje van, és már csak a szerelem hiányzik, amiért tényleg bármit elkövetne. Persze végül - nem a tervezett módon - megtalálja a Nagy Ő-t, ahogy az nálad is megtörténik majd. Vagy talán már meg is találtad?
Forrás:

Fontos számodra a szenvedély, és nehezen kötöd le magad egy párkapcsolatban. Szeretsz ismerkedni, flörtölni, és élvezed az életet, hiszen ez a mottód is. A Kész katasztrófa című film főszereplőjében, Amyben is magadra ismertél: kívülről egy kemény, nagyszájú csajnak mutatja magát, de titkon nagyon is lágy szíve van. Ehhez csak a megfelelő pasi kell, aki hajlandó is arra, hogy megpróbáljon jobban megismerni téged.
Forrás:

Nincs ellenedre a párkapcsolat, de csakis olyannal léped meg ezt, aki tényleg sokat jelent neked. Ezért többnyire szingli vagy, amit nem is bánsz, mert jól érzed magad egyedül is. Azonban néha belegondolsz abba, milyen klassz lenne, ha várna otthon valaki; akárcsak a Nászajánlat főszereplője, Margaret Tate. A filmben egy független, egyedülálló nőként ismertük őt meg, de ahogy halad előre a sztori, kiderült, hogy rendkívül érzelmes, akárcsak te. Ilyen szerelmi történetre vágysz te is, és ha egy kicsit nyitottabb leszel, meg is kapod!
Forrás:

Te tipikusan az a személy vagy, aki nem szeretne semmit feláldozni: a karriered és a párkapcsolatod ugyanolyan fontos számodra. Ezért mindkettő terén nagyon lelkiismeretes vagy, és ezerrel dolgozol rajtuk. Ennek köszönhető, hogy a végén mindig minden problémád hamar megoldódik, és nagyon boldog is vagy. Akárcsak Andie a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben: a végére nem csak az álomkarrier, de a tökéletes pasi is meglett neki.
Forrás:

Te mindig is úgy érezted, hogy egy kicsit kilógsz a sorból, sőt, hajlamos vagy azt gondolni, hogy fekete bárány vagy. Persze te nem bánod, hogy egyedi vagy, de azért emiatt néha nincs elég önbizalmad. Ezért is ismertél magadra a Napos oldal főszereplőiben, hiszen ők sem átlagosak, a problémáik sem éppen hétköznapiak, de a végén mégis képesek megtalálni az igaz szerelmet. Hidd el, nálad sem lesz ez másképp!
Forrás:

Igazán érzelmes alkat vagy, aki imád álmodozni, így számodra nem is kérdés, hogy a legromantikusabb filmek a kedvenceid. Sandra Bullock híres filmjében, az Aludj csak, én álmodomban is magadra ismertél, hiszen nálad is megesett már, hogy első látásra belezúgtál valakibe, akit még csak nem is ismertél. Számodra a tettek számítanak igazán, nem a szavak, és ha valaki képes viszonozni az érzéseidet, biztos, hogy soha többé nem lesz boldogtalan.