Galéria

Sztárok, akiknek óriási családjuk van

Forrás:

James Van Der Beek, akit a Dawson és a haverokból ismerhetsz, még 2010-ben vette feleségül szerelmét, majd a rákövetkező hónapra meg is érkezett első gyermekük. Ezt követően nagyon gyorsan gyarapodott családjuk, és már az ötödik babájuk született meg. Nagyon cukik együtt!


Forrás: Tori Spelling is a nagycsaládosok életét éli már jó néhány éve! A Beverly Hills 90210 színésznője még 2016-ban jelentette be, hogy 43 évesen ötödik gyermekével várandós. Őszintén elárulta, hogy nem tervezték a gyermeket, sőt, már a negyedik babát sem, így elég váratlanul érte őket a helyzet. De nagyon örültek neki, és boldogan nevelik őket.
Forrás: A híres rappernél már kicsit bonyolultabb a családfa, azonban három fiával és három lányával nagyon közeli kapcsolatot ápol. Egykor együtt járt a stylist Misa Hyltonnal, akivel született egy közös fiuk. Ezt követően a rapper összejött Kim Porterrel: egy fiuk és két lányuk született, valamint Diddy a színésznő korábbi kapcsolatából való gyermekét is nevelte, akit mindig is sajátjának tekintett. Miután kapcsolatuk véget ért, egy fotóssal jött össze, akitől szintén lett egy lánya.
Forrás: Cardi B második gyermeke 2 éve született meg, férje, Offset viszont így ötgyermekes apuka lett. A 32 éves rappernek rajta kívül három különböző nőtől van három gyermeke: egy 13 éves fia és egy nyolc éves fia, valamint egy nyolc éves kislánya. Mindegyikükkel tartja a kapcsolatot.
Forrás:

A 65 éves színész az elmúlt pár évben nem sokat pihent! Nejével, Hilariával ugyanis hat gyermekük született, ráadásul a két legkisebb szinte rögtön egymás után (az egyiket Hilaria, a másikat egy béranya hordta ki), így kifejezetten népes lett a család. Alecnek pedig van még egy 28 éves lánya Kim Basingerrel való kapcsolatából - ő a fenti fotón nincs rajta.


Forrás: Kevin Federline neve neked is Britney Spears miatt lehet ismerős, az énekesnőnek ugyanis két fia született az egykori rappertől. A férfinek viszont már korábban is volt két gyermeke, majd Britney után két lánya született jelenlegi feleségétől.