Galéria

Sztárbarátnők

Forrás: A Charlie angyalai sztárjai a magánéletben is nagyon jó barátnők
Forrás: Jennifer Aniston egyszer azt nyilatkozta Courtney Cox-hoz fűződő barátságáról: Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy itt vagyunk egymásnak.
Forrás: Jennie Garth és Tori Spelling, a Beverly Hills 90210 sztárjai már 13 éve nem dolgoznak együtt, mégis a mai napig elválaszthatatlan barátok.
Forrás: Angelina Jolie és Gwen Stefani nem csak azért jönnek ki egymással, mert gyermekeik, Kingston és Shiloh egymás utáni napon születtek. Hanem mert remekül megértik egymást. Nem csoda, hogy ők is ezer éve barátnők.
Forrás: Rihanna és Katy Perry remekül megértik egymást
Forrás: Taylor Swift és Selena Gomez 2010-ben egyszerre lett szingli és egymás legjobb barátnője
Forrás: Jennifer Lawrence és Zoe Kravitz akkor lettek jóba, mikor Zoe apja és Jen Az éhezők viadala első részét forgatták
Forrás: Lea Michele és Kate Hudson már régóta jóban vannak, de akkor lettek igazán jó barátok, amikor Lea pasija, tavaly meghalt.
Forrás: Chelsea Handler remek barát. Ő egy olyan fajta ember, aki az egész napos programját a kukába dobja azért, hogy ha rossz kedvem van, akkor csak leüljön velem a kanapéra és megnézzünk egy filmet. Nyilatkozta Reese Witherspoon BFF-jéről.