Galéria

11 színésznő, aki szerintünk tökéletes női James Bond lehetne

Forrás:
A Sicario után simán el tudjuk képzelni Jane Bond szerepében; Emily nagyon jól tud hidegvérű, az érzelmeit magában tartó karaktereket játszani, ugyanakkor egy érzéki pillantásért sem kell a szomszédba mennie.
Forrás:
Noha leginkább kosztümös szerepekben – Büszkeség és balítélet, Vágy és vezeklés – maradt meg az emlékezetünkben, egyáltalán nem lepődnénk meg, ha most egy akciókrimiben látnánk viszont Keirát.
Forrás:
Már a Gone Girlben is bizonyította, hogy az ártatlan, romantikus tekintet mögött egy könyörtelen akcióhős rejtőzik. Ha ő játszaná Jane Bondot, letáboroznánk a mozi előtt, csakhogy az elsők között kaphassunk rá jegyet.
Forrás:
A férjem védelmében tévésorozat Kalindája több évadon keresztül nyomozta ki az ügyvédi iroda számára, amit éppen kellett; egyáltalán nem mindig a legtisztességesebb megoldásokhoz fordult, viszont közben egyik (hol férfi, hol női) szeretőt fogyasztotta a másik után. Archie ráadásul indiai származású brit, ezért nála politikailag korrektebb Jane Bondot keresve sem lehetne találni.
Forrás:
Emma mostanában szünetet tart a színjátszásban, hogy minden idejét a nemek közötti egyenlőségért folytatott küzdelmének szentelhesse. Lefogadjuk viszont, hogy egy női James Bond-szerepnek még ő sem tudna ellenállni!
Forrás:
A Star Wars – Az ébredő Erő nagy felfedezettjét semmiképp nem hagyhattuk ki ebből az összeállításból. Daisy-ről már tudjuk, hogy nem ijed meg egy kis harcművészettől, ami viszont nem jelenti azt, hogy ne tapadnának rá a férfitekintetek. Megnéznénk, amint kipattan egy kütyükkel felszerelt autóból és fél perc alatt megmenti a világot!
Forrás: Az Undercovers című tévésorozat után már nincs kétségünk afelől, hogy a mozivásznon is el tudna játszani egy titkosügynököt.
Forrás:
Ugye, milyen frappáns megoldás lenne, ha a felesége lépne a távozó Daniel Craig helyébe?
Forrás:
Szívesen látnánk Siennát egy újabb akciófőszerepben; férfifalóként is hasítana, ez nem kérdés.
Forrás:
Hat évadon át játszotta Lady Mary-t a Downton Abbey-ben; biztosan jól jönne neki egy kis változatosság.
Forrás:
Minél többet gondolkozunk rajta, annál inkább nekünk is ő a titkos favoritunk. Reméljük, valóra válik a rajongók álma!