Galéria

10 sorozat, ami majdnem egészen másképp ért véget

Forrás:

A sorozat azzal ért véget, hogy kiderült, A.D. valójában Spencer ikertestvére volt. De nagyon nehezen született meg ez a befejezés, mivel a készítők úgy gondolták, sokkal titokzatosabban kéne lezárni a sorozatot.

Az volt a tervük, hogy a végén el sem mondják, ki igazából A.D; csakis Toby tudta volna, és nekünk, nézőknek nem mutatták volna meg. Azonban belátták, hogy ezzel nagyon sok elégedetlen rajongót szereztek volna maguknak, így újabb befejezéssel álltak elő.


Forrás:

A sorozat eredeti befejezése szerint Ted felesége, Tracy betegségben elhunyt, és évekkel később Robinnal ismét egymásra találtak. A lezárás sok felháborodást okozott, ezért a készítők közzé tettek egy alternatív befejezést is, miszerint az anyuka és Ted összeházasodnak, és mindenki boldogan élt tovább.

Azt viszont kevesen tudják, hogy a készítők majdnem a második lezárást választották, és mindössze 16 nappal a finálé levetítése előtt döntöttek mégis az első mellett.


Forrás:

A Szex és New York készítője mindig is úgy tervezte, hogy a sorozat végén Carrie és Mr. Big nem jönnek össze. A tervei szerint a két karakter inkább a barátságot választotta volna a szerelem helyett, de végül ezt kénytelen volt megváltoztatni.

Azonban egy interjúban elmondta, hogy szerinte a sorozat vége tönkretette mindazt, amiről egyébként a Szex és New York szólt, hiszen azt az üzenetet akarták közvetíteni, hogy a házasság nem egyenlő az örök boldogsággal.


Forrás:

Ahogy azt már említettük, nehéz volna elképzelni a Jóbarátokat Ross és Rachel nagy békülése nélkül. Pedig a készítőknek ez volt az eredeti tervük!

Rachel nem szállt volna le a gépről, elment volna Párizsba, és ködös maradt volna a nézők számára, hogy mi lesz velük. Csak egy kis utalást tettek volna arra, hogy akár egy párt is alkothatnak majd, de ez már nem derült volna ki.


Forrás:

A sorozatnak valójában több alternatív befejezése is volt: az egyik szerint Walt betört volna a börtönbe, hogy kimentse Jesse-t. Aztán volt egy olyan is, ahol Walt kilőtt volna egy börtönbuszt, hogy mentse Jesse-t, és egy olyan is, amiben mindenki meghal.

Végül a sztorinak az lett a vége, hogy Walter kimentette Jesse-t néhány bűnöző kezei közül, majd ő maga halálos sebet kapott.


Forrás:

Miley Cyrus sorozata, aminek a hírnevet is köszönheti, majdnem egészen váratlan módon ért véget. Az első tervek szerint ugyanis a legutolsó részben mutatták volna kis Miley-t, amint a szobájában játszik a Barbie-babákkal, és minden, ami történt, csak az ő kitalációja lett volna.

Végül e helyett a befejezésben azt láttuk, hogy Miley-nak választania kell: vagy Lilyvel tovább megy egyetemre, vagy Párizsba utazik filmet forgatni. Először Párizst választja, majd meggondolja magát, és a sorozat végén Lilyvel együtt mennek tovább tanulni.


Forrás:

A sorozat végére Elena megmenekült, és boldogan élhetett Damonnal. Azonban majdnem egészen eltérő befejezése lett ennek, ugyanis a készítők azt tervezték, hogy a végén Damon és Stefan egyaránt meghaltak volna azért, hogy Elenát megmentsék.

Ezek után pedig végignézték volna, ahogy a lány boldog életet él nélkülük. Ezt még a második évadban találták ki, de mivel sokáig futott a sztori, megváltoztatták.


Forrás:

Sőt, az Originals vége is más lett volna, ám a Vámpírnaplók befejezése keresztül húzta a számításokat.

Ugyanis a tervek szerint Caroline és Klaus boldog befejezést kaptak volna, de végül Stefan halála és emléke miatt ezt megváltoztatták.


Forrás:

A sorozat végére kiderült, hogy a titokzatos Gossip Girl nem más volt, mint Dan Humphrey.

De eredetileg több karakterhez is társították a blogger karakterét: úgy volt, hogy Eric vagy Nate lesz a Gossip Girl, de a második évadnál a producer rájött, hogy ezen muszáj változtatni.


Forrás:

A 13 Reasons Why elején már kiderült, hogy a főszereplő Hannah Baker öngyilkosságot követett el, és meghalt.

A sztori ezek után végigvitt minket azon, miért döntött így a lány: de a készítők eleinte úgy gondolták, az lenne a legjobb, ha Hannah túlélné az öngyilkosságot. Hogy a sztorinak legyen tanulsága, de a főszereplő mégis kapjon egy második esélyt.