Galéria

Oscar 2019: A gála, ahol mindenkit egyen nomakeup sminkben nyomult

Forrás: Olyan, mintha Gaga inkább strandolni indult volna, mint gálázni, ugyanis bronzos bőrrel, alig látható sminkben mutatkozott, tőle egyáltalán nem megszokott módon.
Forrás: Visel egyáltalán sminket Amy? Az ő sminkese is úgy gondolta, a kevesebb több vonalon indul el, és csak egy kevés pirosító és nude szemhéjpúder került rá.
Forrás: Emma inkább a ruhájával hívta fel magára a figyelmet, mint sminkjével. Tőle lassan megszokott a nude szem, ezúttal inkább barnás változatban készült el, hozzá pedig csak egy kevés rúzst viselt, semmi mást.
Forrás: A Sárkányok anyja a totál nude sminkjét egy kis barackos árnyalatú rúzzsal turbózta fel, ettől sokkal izgalmasabb lett.
Forrás: Még tűzpiros ruhához sem merték a sztárok bevállalni az erős sminket: Rachel Weisz is csak egy nomakeup sminket viselt a különleges ruhához.
Forrás: A színésznő királynői eleganciát sugárzott a világoskék ruhájában, azonban a sminket ő sem vitte túlzásba. A szemén alig viselt valamit, csak az ajkait emelte ki pirossal.
Forrás: A színésznőnek kifejezetten jól állt a nude smink, bár lehet, hogy egy sötétebb rúzst még elbírt volna a kompozíció.